Shakespeare School organizeaza tabara pentru dezvoltare personala si schi

Predeal - 14 decembrie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Social, Turism

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School, organizeaza tabara pentru dezvoltare personala si schi “Brainy Camp” in colaboare cu Mirela Horumba, psiholog si trainer de optimizare personala. Aceasta se va desfasura in perioada 8- 13 ianuarie 2012 si este destinata copiilor cu varste cuprinse intre 7-12 ani.

 “Organizam aceasta tabara cu scopul de a fi o experienta distractiva, educativa cât şi benefica pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Ziua se incepe cu lectiile de schi, urmand ca dupa-amiaza, copiii sa participe la atelierele de dezvoltare personala sustinute de specialistul in domeniu, Mirela Horumba. De asemenea, pentru seara sunt pregatite activitati distractive: karaoke, filme si multe alte concursuri si competitii” 

Adriana Alionte

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School, organizeaza tabara pentru dezvoltare personala si schi “Brainy Camp” in colaboare cuMirela Horumba, psiholog si trainer de optimizare personala. Aceasta se va desfasura in perioada 8- 13 ianuarie 2012 si este destinata copiilor cu varste cuprinse intre 7-12 ani.

 

 “Organizam aceasta tabara cu scopul de a fi o experienta distractiva, educativa cât şi benefica pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Ziua se incepe cu lectiile de schi, urmand ca dupa-amiaza, copiii sa participe la atelierele de dezvoltare personala sustinute de specialistul in domeniu, Mirela Horumba. De asemenea, pentru seara sunt pregatite activitati distractive: karaoke, filme si multe alte concursuri si competitii” a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.  

Atelierele pentru dezvoltarea personala au la baza antrenarea mintii si dezvoltarea inteligentei emotionale. Cu ajutorul tehnicilor creative, activitatile au drept scop stimularea competenţelor emoţionale şi sociale ale copiilor, construirea unei imagini adecvate despre sine şi despre ceilalţi, precum şi cresterea stimei de sine si a spiritului de echipa.

Programul taberei se va desfasura la hotelul Ski-Sky, situat în statiunea turistica Predeal, la 50 m de partia Clabucet.

Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati site-ul nostru: 

http://www.shakespeare-school.ro/noutati/tabara_schi.html

PERSOANA DE CONTACT:

Manuela Butnaru

Marketing Executive                                                              

Telefon: 021.230.20.06

Mobil: 0755.030.833

E-mail: marketing@shakespeare-school.ro;

Website: www.shakespeare-school.ro

Blog: http://blog.shakespeare-school.ro Facebook: www.facebook.com/shakespeareschool

 

Centrul de învățare a limbii engleze Shakespeare School, fondat în anul 2002, a avut o evolutie remarcabilă, reusind să se diferentieze de celelalte centre deja existente printr-o altfel de abordare a predării limbii engleze, în care jocul este cheia învătării eficiente. Organizează cursuri de engleză generală pentru copii si tineri între 4-25 ani, cursuri pregătitoare pentru sustinerea examenelor Cambridge, IELTS si TOEFL, cursuri pentru admiterea la clase/licee bilingve, cluburi de conversație cu profesori nativi, cursuri de consiliere pentru admiterea la universitati britanice, precum si scoli de vara de perfectionare a limbii engleze in strainatate in Anglia.

Din septembrie 2006, Shakespere School a fost autorizat de CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) ca furnizor de formare profesionala pentru a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani).

Din ianuarie 2009, centrul este membru plini al QUEST (Asociatia pentru Servicii Lingvistice de Calitate). Scolile membre QUEST garanteaza cursantilor calitatea serviciilor lingvistice oferite.

Datorita numarului mare de candidati pregatiti pentru a sustine examenele Cambridge si a rezultatelor excelente obtinute de acestia, Shakespeare School a fost recunoscut de Universitatea Cambridge ca centru de pregatire pentru examene Cambridge. Procentul de promovabilitate la examenele Cambridge a cursantilor Shakespeare School a fost in ultimii ani de aproximativ 97%.

Despre Centrul cultural de limba engleza Shakespeare

SHAKESPEARE SCHOOL este un centru de învăţare a limbii engleze fondat în 2002 ce organizează cursuri de engleză pentru copii şi tineri între 4-25 ani. Are trei sedii în Bucureşti, situate în sectorul 1 si 2 cu o capacitate totală de aproximativ 1500 de cursanţi.
Printre serviciile furnizate se regăsesc:
- cursuri de engleză generală pentru copii (preşcolari între 4 şi 7 ani şi elevi clasele primare)
- cursuri pregătitoare pentru examene: examenele Cambridge YLE-cls. V, KET- cls.VI, PET- cls.V