Tabara medievala de limba engleză pentru copii

BUCURESTI - 23 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School lanseaza prima tabara medievala de limba engleza adresata copiiilor cu varste cuprinse intre 9 si 12 ani. Intitulata “Back to Shakespeare’s Time”, propunerea inedita se concretizeaza in cooperare cu Medieval Praxis, agentie cu o bogata experienta in organizarea evenimentelor cu specific medieval. In perioada 19-25 iunie 2011 in localitatea Moeciu de Sus, cavalerii si tinerele domnite isi vor putea perfectiona limba engleza intr-un decor medieval.

Tabara medievala de limba engleza

Tabara medievala de limba engleza

 In tabara, cei mici vor invata sa traga cu arcul asemenea lui Robin Hood si sa manuiasca spada cu vitejie precum cavalerii regelui Arthur! Lectiile de limba engleza interactive cu tematica medievala tinute de profesori ai Shakespeare School, in care copiii vor prelua rolurile eroilor medievali, alaturi de jocuri si drumetii, vor contura o vacanta plina de amintiri placute si momente de neuitat” 

Adriana Alionte

Pe durata intregii saptamani, legenda si realitatea se impletesc pentru a crea o lume deosebita, cu eroi si castele, domnite si cavaleri viteji. Atelierele de manuire a spadei medievale, tir cu arcul si initiere in pictura si heraldica medievala, vor contura experienta intoarcerii in timp. Toti copiii vor primi si costume corespunzatoare acelei epoci: domniţele vor purta rochii, iar cavalerii vor avea tunici şi scuturi cu însemne heraldice.

 

“In tabara, vor invata sa traga cu arcul asemenea lui Robin Hood si sa manuiasca spada cu vitejie precum cavalerii regelui Arthur! Lectiile de limba engleza interactive cu tematica medievala tinute de profesori ai Shakespeare School, in care copiii vor prelua rolurile eroilor medievali, alaturi de jocuri si drumetii, vor contura o vacanta plina de amintiri placute si momente de neuitat a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.  

Serile se vor petrece ascultand legende medievale sau vizionand filme cu aceeasi tematica. In ultima zi copiii vor participa la o seara festiva in jurul unui foc de tabara, in cadrul careia vor fi investiti cavaleri sau li se va conferi titlul de domnita.

Activitatile taberei se vor desfasura in zona platoului montan traversat de culoarul Rucar-Bran, in localitatea Moeciu de Sus, pe drumul de acces ce urca dinspre Bran.

Pentru mai multe informatii si inscrieri puteti accesa site-ul Shakespeare School:  http://www.shakespeare-school.ro/tabara .

Despre Centrul cultural de limba engleza Shakespeare

SHAKESPEARE SCHOOL este un centru de învăţare a limbii engleze fondat în 2002 ce organizează cursuri de engleză pentru copii şi tineri între 5-25 ani. Are două sedii în Bucureşti, ambele situate în sectorul 2 cu o capacitate totală de aproximativ 1000 de cursanţi.
Printre serviciile furnizate se regăsesc:
-cursuri de engleză generală pentru copii (preşcolari între 5 şi 7 ani şi elevi clasele primare)
-cursuri pregătitoare pentru examene: examenele Cambridge YLE-cls. V, KET- cls.VI, PET- cls.VII, FCE- VIII-IX, CAE-elevi de liceu, examenele Trinity pentru elevii claselor a VII-a, examene de admitere la clase intensive sau bilingve de limba engleză, testul IELTS pentru elevi de liceu şi studenţi
-club de conversaţie cu profesori vorbitori nativi (adresat elevilor claselor III-VIII)
-consiliere educativă pentru admiterea la universităţi britanice prin programul Destination UK
-cursuri intensive de vara în Bucureşti, adresându-se celor între 5 şi 25 ani
-şcoli de vară de perfecţionare a limbii engleze, în locaţii din Marea Britanie (Oxford, Cambridge, Londra, Canterbury) sau din SUA, adresându-se celor cu vârste cuprinse între 9 şi 25 ani

Mai mult detalii gasiti accesand website-ul oficial al centrului: www.shakespeare-school.ro