Workshop gratuit pentru elevi si studenti

BUCURESTI - 14 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Social, Turism

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School, prin divizia specializata Centre for Exam Excellence, organizeaza impreuna cu British Council workshop-ul gratuit “IELTS - A real-life test for the real world!” pentru elevii si studentii interesati de obtinerea certificatului international de limba engleza. Workshop-ul va avea loc marti, 20 septembrie, ora 19 la noul sediu Shakespeare School din strada Tokio, numarul 9, sectorul 1, Bucuresti.

Workshop gratuit pentru elevi si studenti
 Examenele internationale sunt esentiale pentru viitorul tinerilor, mai ales pentru cei care doresc sa studieze in afara tarii si sa se afirme pe piata internationala a muncii. De asemenea, certificatul IETLS reprezinta o oportunitate pentru elevii de liceu deoarece este recunoscut de Ministerul Educatiei din Romania ca fiind echivalent cu proba de competenta lingvistica din cadrul examenului de Bacalaureat 

Adriana Alionte

„Examenele internationale sunt esentiale pentru viitorul tinerilor, mai ales pentru cei care doresc sa studieze in afara tarii si sa se afirme pe piata internationala a muncii. De asemenea, certificatul IETLS reprezinta o oportunitate pentru elevii de liceu deoarece este recunoscut de Ministerul Educatiei din Romania ca fiind echivalent cu proba de competenta lingvistica din cadrul examenului de Bacalaureat” a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School. 

Pe parcursul acestui workshop, tinerii vor afla mai multe detalii despre: structura examenului IELTS, recunoasterea internationala si valabilitatea acestuia, precum si strategii si tehnici de abordare a diferitelor tipuri de exercitii specifice formatului de examen. De asemenea, toti participantii pot sustine gratuit un test de evaluare a cunostintelor de limba engleza, in urma caruia un profesor Shakespeare School ii poate ajuta sa afle la ce nivel se situeaza.

Workshop-ul gratuit dureaza o ora, iar liceenii si studentii interesati sunt invitati sa trimita un e-mail cat mai curand cu datele de contact la adresa examene@shakespeare-school.ro, intrucat locurile disponibile sunt limitate.

Pentru tinerii interesati, Shakespeare School prin divizia specializata Centre for Exam Excellence organizeaza cursuri de pregatire pentru sustinerea examenului IETLS. Pentru descrierea completa si inscrierea la cursul „Preparing for IELTS”, puteti accesa website-ul: www.examenelimbaengleza.ro.

Despre Centrul cultural de limba engleza Shakespeare

SHAKESPEARE SCHOOL este un centru de învăţare a limbii engleze fondat în 2002 ce organizează cursuri de engleză pentru copii şi tineri între 4-25 ani. Are trei sedii în Bucureşti, situate în sectorul 1 si 2 cu o capacitate totală de aproximativ 1500 de cursanţi.
Printre serviciile furnizate se regăsesc:
- cursuri de engleză generală pentru copii (preşcolari între 5 şi 7 ani şi elevi clasele primare)
- cursuri pregătitoare pentru examene: examenele Cambridge YLE-cls. V, KET- cls.VI, PET- cls.VII, FCE- VIII-IX, CAE-elevi de liceu, examenele Trinity pentru elevii claselor a VII-a, examene de admitere la clase intensive sau bilingve de limba engleză, testul IELTS pentru elevi de liceu şi studenţi
- club de conversaţie cu profesori vorbitori nativi (adresat elevilor claselor III-VIII)
- consiliere educativă pentru admiterea la universităţi britanice prin programul Destination UK
- cursuri intensive de vara în Bucureşti, adresându-se celor între 4 şi 25 ani
- şcoli de vară de perfecţionare a limbii engleze, în locaţii din Marea Britanie (Oxford, Cambridge, Londra, Canterbury) sau din SUA, adresându-se celor cu vârste cuprinse între 9 şi 25 ani

Mai mult detalii gasiti accesand website-ul oficial al centrului: www.shakespeare-school.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-shakespeare-educational-srl/workshop-gratuit-pentru-elevi-si-studenti