Asistenta IT GRATUITA la domiciliul clientului !

BUCURESTI - 20 septembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Noul parteneriat intre Computer Troubleshooters - CT si Onestop.ro ofera posibilitatea clientilor care achizitioneaza un calculator desktop sau un notebook in cadrul magazinului virtual www.onestop.ro de a beneficia de 2 h de suport tehnic gratuit la domiciliul acestora.

Parteneriatul dintre cele 2 companii are scopul de a aduce pe piata un serviciu nou constand in produsele competitive ca raport calitate pret de pe site-ul OneStop si servicii de calitate oferite de franciza nr 1 din lume in domeniu IT.

Incepand cu luna septembrie toti cei care achizitioneaza de pe site-ul www.onestop.ro un calculator, fie el desktop sau laptop indifferent de marca beneficiaza de acest avantaj.

Odata cu produsul ce va fi livrat gratuit la sediul clientului acesta va primi si un certificat de service, pe baza carui va putea contacta si stabili o intalnire cu un reprezentant CT.

Cele 2 h de asistenta tehnica pot include instalarea calculatorului, a sistemului de operare, sau a unor programe antivirus, setarea Outlook-ului sau orice alte servicii care se pot desfasura in limita timpului disponibil.


Nu ezitati si profitati acum de acest avantaj !

Despre SC ShopOnline SRL

OneStop.ro vine in intampinarea nevoilor clientilor punand la dispozitia acestora un sistem flexibil de plata: atat online cu carduri bancare cat si offline cu plata ramburs, transfer bancar sau ordin de plata.
Livrarea este gratuita pentru comenzi peste 200 RON (in Bucuresti) sau 500 RON (in afara Bucurestiului). De asemenea, Vizitatorii pot comunica cu un consultant de vanzari Onestop prin intermediul unei aplicatii bazate pe yahoo messenger.
Orice persoana care acceseaza serviciul poate obtine rapid informatii despre produse si consiliere in achizitionarea acestora cu efort minim si fara nici un cost aditional.

Viorel Balanoiu
Managing partner
contact@onestop.ro