OneStop - Cumperi tot dintr-un singur loc!

BUCURESTI - 15 noiembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

7.000 de produse pe site. 100 de produse noi in fiecare zi. Peste 350 de brand-uri. Telefoane, calculatoare si componente PC, echipamente foto-video, electronice, electrocasnice, jucarii, accesorii auto, produse pentru sanatate si frumusete sau de petrecere a timpului liber. Toate, intr-un singur loc. OneStop.

OneStop - Cumperi tot dintr-un singur loc!

Putinul timp liber de care dispunem ne face sa iubim hypermarket-urile generaliste in detrimentul magazinelor specializate. Vrem o oferta cat mai larga de produse, vrem sa ne facem cumparaturile cat mai comod si cat mai eficient, vrem sa gasim totul intr-un singur loc, indiferent daca e vorba de un aparat foto, un computer, un frigider, o jucarie sau un rucsac pentru concediile la munte. Americanii au numit acest concept “one stop shop”. In Romania, se cheama simplu: OneStop.ro.

OneStop.ro a intrat in familia magazinelor online in primavara anului 2006, cand piata de comert electronic romaneasca se concentra pe produse IT si electronice. De atunci si pana in prezent, punctul-cheie al activitatii OneStop il reprezinta largirea si diversificarea gamei de produse vandute. “Noi oferim consumatorilor un singur loc in care sa se opreasca pentru a achizitiona produsele de care au nevoie. Tocmai pentru a le oferi consumatorilor o experienta de cumparare placuta si completa in acelasi timp, am grupat produsele in categorii intuitive, care sa-I ajute sa gaseasca repede si usor ceea ce cauta Bineinteles, in mod constant aducem noi produse in magazin pentru a putea raspunde tuturor dorintelor consumatorilor”, declara Viorel Balanoiu, Managing Partner la Shop Online SRL, compania care opereaza OneStop.

Astazi, OneStop ofera clientilor 7.000 de produse grupate in nu mai putin de 10 categorii: telefoane, produse IT, foto-video, carduri, electronice, jucarii si accesorii pentru copii, electrocasnice, auto, sanatate si frumusete, timp liber. Peste 350 de brand-uri sunt comercializate in magazinul online OneStop.ro, printre care: Nokia, Dell, Samsung, Sony, Panasonic, Lego, Bosch, Whirlpool, Indesit, Zanussi, Motorola, LG, Toshiba, Acer si multe altele. “In acest moment avem 85 de furnizori si in fiecare zi adaugam alte 100 de produse noi. Acesta este obiectivul nostru, de a oferi totul intr-un singur loc, la un click distanta”, afirma Viorel Balanoiu.

Lunar, clientii OneStop beneficiaza de peste 40 de produse cu preturi promotionale si stocuri garantate si, indiferent de produsul cumparat, OneStop promite livrare in maximum 48 de ore. Clientii au la dispozitie, pe parcursul procesului de comanda, asistenta online, telefonica sau prin email. De asemenea, beneficiaza de un sistem flexibil de plata: virament bancar, plata la livrare, rate bancare, leasing, plata online cu cardul. “Foarte curand, OneStop va implementa si PayPal, instrument facil de plata, folosit in lumea intreaga, care se bucura de credibilitate in randul consumatorului de online in ceea ce priveste siguranta metodei de plata”, declara Viorel Balanoiu.

OneStop este unul din putinele magazine online romanesti guvernate de conceptul diversitate. Cu totii ne dorim un singur loc in care sa gasim produsele cautate. Mai ales acum, cand se apropie febra cumparaturilor de Sarbatori. Chiar si Mos Craciun se opreste la OneStop.

Despre SC ShopOnline SRL

OneStop este un magazin online administrat de Shop Online SRL. Lansat la inceputul anului 2006, OneStop s-a diferentiat inca de la lansare de celelalte magazine online prin oferta larga si diversificata de produse. OneStop este magazinul in care consumatorii gasesc toate produsele de care au nevoie si beneficiaza de un proces de comanda rapid si usor. In momentul de fata, OneStop ofera peste 7000 de produse, grupate in 10 categorii, iar consumatorii au la dispozitie lunar 40 de produse cu preturi promotionale si stocuri garantate.

Dana Blatz
PR Manager

Tel: 031 805 31 56
dana.blat@onestop.ro