ONESTOP.RO - AZI ÎN TIMIŞOARA, ÎN CURÂND ÎN TOATĂ ŢARA

BUCURESTI - 22 august 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Începând cu 23 August 2008 , locuitorii oraşul din care a pornit revoluţia primesc 2,3% reducere pentru toate comenzile din gama de aparate de fitness şi transport gratuit la toate laptop-urile comandate.

ONESTOP.RO - AZI ÎN TIMIŞOARA, ÎN CURÂND ÎN TOATĂ ŢARA

Bucureşti, 22 August, 2008 – OneStop.ro, magazin online ce comercializează o gamă largă de produse (IT şi non IT) anunţă programul său de a fi mai aproape de cumpărătorii din toată ţara. Ziua de 23 august prilejuieste lansarea pentru întreg judeţul Timiş a unei campanii de 23 de zile de reduceri de 2,3% pentru toată gama de produse fitness. In plus, toţi cumprătorii de aparate fitness în valoare de peste 500 de RON primesc cadou si un gel de dus din gama Alqvimia, gama naturala premiată mondial.
Tot în cadrul acestei campanii, timp de 23 de zile, toţi cumpărătorii de laptop-uri vor beneficia de transport gratuit la domiciliu. Întreaga promoţie se adresează numai produselor comandate online pe www.onestop.ro.

Prin această campanie OneStop se adresează tuturor cumpărătorilor online din judeţul Timiş – persoane fizice sau companii (70% din vânzarile OneStop mergând către persoane fizice şi 30% către companii). Întreaga acţiune a luat în calcul un grup de peste 400 000 de locuitori din mediul urban dar bineinteles că toţi cei aproximativ 700,000 de locuitori ai judeţului Timiş vor beneficia atât de transport gratuit la orice comandă online de computere dar şi de reducerea de 2,3% pentru orice aparat fitness comandat.

Prin aceasta campanie, OneStop.ro isi doreste sa fie mai aproape de clientii din Banat, oferindu-le o gama variata de produse si servicii de cea mai buna calitate: livrare rapida oriunde in judeţul Timiş, Info Center dedicat care ofera asistenta clientilor in procesul de comanda si 5 modalitati de plata dintre care 4 modalitati de plata online.

Conform specialiştilor OneStop.ro, în 2007 existau numai in orasul Timisoara peste 20000 de utilizatori de Internet iar numarul cluburilor de Internet din oras ajungand la minimum 50 de unitati. De asemenea tot în 2007 câteva comune din judeţul Timis şi două oraşe, Jimbolia şi Recaş, au primit acceptul sa realizeze proiectul 'Economia bazata pe cunoastere' devenind centre de informare pentru localnici prin computerele, scannerele şi faxurile instalate în şcoli, biblioteci, primării, precum şi în căminele culturale.

Magazin înfiinţat în 2006, OneStop îşi preconizează pentru acest an o cifră de afaceri de 4 milioane de Euro, o creştere cu 570% faţă de anul anterior. Compania oferă peste 7000 de produse, grupate in 10 categorii, iar consumatorii au la dispozitie lunar 40 de produse cu preţuri promoţionale şi stocuri garantate, putând alege din peste 135 de branduri. Realizat după modelul Amazon.com, magazinul online OneStop are o medie de 24000 vizitatori pe săptămână şi 3500 de vizitatori pe zi.

Despre SC ShopOnline SRL

Despre OneStop

OneStop este un magazin online administrat de Shop Online SRL. Lansat în primăvara anului 2006, OneStop s-a diferenţiat încă de la început de celelalte magazine online prin oferta largă şi diversificată de produse. Consumatorii au la dispoziţie 5 modalităţi de plată, beneficiază de un proces de comandă rapid şi uşor iar livrarea se face în maximum 48 de ore. În momentul de faţă, OneStop oferă peste 7000 de produse, grupate în 10 categorii, iar consumatorii au la dispoziţie lunar 40 de produse cu preţuri promoţionale şi stocuri garantate, putând alege din peste 135 de branduri. Preocuparea OneStop este de a lărgi constant portofoliul de produse aducând 1 brand nou în fiecare săptămână pentru a oferi posibilitatea clienţilor să cumpere tot dintr-un singur loc!

Dana Blatz
PR Manager

Tel/Fax: 031 805 33 85
dana.blat@onestop.ro