Surprize de Valentine's Day pe OneStop.ro

BUCURESTI - 13 februarie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Descoperiti noile surprize, promotii si cadouri de Ziua Indragostitilor de pe site-ul www.onestop.ro.
Incepand de astazi puteti trimite felicitari virtuale persoanei iubite prin intermediul site-ului www.onestop.ro

Surprize de Valentine's Day pe OneStop.ro

In plus, oricine comanda produse in valoare de minim 150 lei si trimite o felicitare virtuala de pe site-ul www.onestop.ro catre persoana iubita primeste cadou o rama foto.
In magazinul online www.onestop.ro se poate regasi o gama variata de produse: IT, electronice, electrocasnice, aparatura foto-video, telefoane.
Cu ocazia Valentine's Day au fost introduse noi produse si promotii pe site.
Printre acestea, un mp4player Nexus de 1 Gb cu functii de camera foto si reportofon. Modelul are difuzoare incorporate si poate fi achizitionat la pretul de 379,94 RON.

Cu ocazia lunii indragostitilor www.OneStop.ro va invita sa descoperiti ce se ascunde dincolo de noianul de felicitari, inimioare si cadouri, dincolo de toate demersurile comerciale create in jurul acestei sarbatori. Sunteti invitati la o calatorie prin negura timpului care incepe in Roma antica in ziua de
Lupercalia cu ritualurile sacre ale lupercilor si continua cu viata de legenda a Sfantului Valentin. In final sunt prezentate obiceiuri din alte parti ale globului prilejuite de sarbatoarea dragostei. Toate pe www.onestop.ro

Despre SC ShopOnline SRL

OneStop.ro vine in intampinarea nevoilor clientilor punand la dispozitia acestora un sistem flexibil de plata: atat online cu carduri bancare cat si offline cu plata ramburs, transfer bancar sau ordin de plata.
Livrarea este gratuita pentru comenzi peste 200 RON (in Bucuresti) sau 500 RON (in afara Bucurestiului). De asemenea, Vizitatorii pot comunica cu un consultant de vanzari Onestop prin intermediul unei aplicatii bazate pe yahoo messenger.
Orice persoana care acceseaza serviciul poate obtine rapid informatii despre produse si consiliere in achizitionarea acestora cu efort minim si fara nici un cost aditional.

contact@onestop.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-shoponline-srl/surprize-de-valentines-day-pe-onestop-ro