Fiesta Ron Barcelo - ultima petrecere a verii, in Calarasi, organizata de Ron Barcelo

BUCURESTI - 29 august 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Sambata, 30 august 2008, incepand cu ora 23:00, marca premium de bauturi alcoolice Ron Barcelo, recent intrata pe piata din Romania, organizeaza ultima petrecere grandioasa din aceasta vara, ce va marca inchiderea sezonului in clubul Privilege 'La Ferma' din Calarasi. Fiesta Ron Barcelo va ilustra spiritul Ron Barcelo, romanii putand astfel sa simta senzatiile oferite de celebra marca din Republica Dominicana.

Muzica si Ron Barcelo se imbina perfect, astfel ca la Fiesta Ron Barcelo vor asigura distractia DJ Funk si MC Andrei. Concursurile vor dura toata noaptea, premiile fiind oferite de animatoarele Ron Barcelo, care vor intregi ambianta pentru cele mai placute senzatii, alaturi de muzica si Ron Barcelo. In plus, la fiecare cocktail cumparat, animatoarele Ron Barcelo vor oferi un alt cocktail gratuit.

Alaturi de Ron Barcelo, in Romania sunt importate si bauturile premium ale Destilerias MG: MG Master`s Dry Gin, Gin MG, MG Kievskaya Vodka, MG Prince Igor. Toate produsele vor fi sambata seara in club Privilege 'La Ferma' din Calarasi la Fiesta Ron Barcelo, unde sunt asteptati nu doar amatorii de distractie din Calarasi, ci si cei din orasele din apropiere.

Despre SC Smart Press SRL

Istoria Ron Barcelo a inceput in anul 1929, cand Julian Barcelo, nascut in Mallorca, Spania, a ajuns in Republica Dominicana si, dupa un an, in 1930, a infiintat Barcelo & CO in orasul Santo Domingo. In prezent, Ron Barcelo este una dintre cele mai apreciate marci premium din Spania, fiind consumata de asemenea in intreaga lume. De curand, si in Romania pot fi savurate 'spiritele' Ron Barcelo Anejo, Ron Barcelo Gran Anejo, Ron Barcelo Imperial, Ron Barcelo Cream.
pr@smartpress.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-smart-press-srl/fiesta-ron-barcelo-ultima-petrecere-a-verii-in-calarasi-organizata-de-ron-barcelo