SoftHouse lanseaza SMS de Sarbatori!

BUCURESTI - 26 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

SoftHouse tocmai a anuntat lansarea serviciului SoftHouse SMS de Sarbatori, SMS-ul plin de bucurie, magie, daruire si multumire!

SoftHouse lanseaza SMS de Sarbatori!

In pragul Sarbatorilor de Iarna, compania SoftHouse va pune la dispozitie SoftHouse SMS de Sarbatori ce va starni admiratia si aprecierea tuturor clientilor, partenerilor sau angajatilor dumneavoastra!

Prin SoftHouse SMS de Sarbatori, aveti posibilitatea sa va faceti cunoscuta oferta dumneavoastra de Craciun sau Anul Nou !

Alegand SoftHouse SMS de Sarbatori, alegeti o modalitate unica de promovare si de contactare a clientilor dumneavoastra: clienti care si-au manifestat interesul, dar nu au finalizat comanda catre dumneavoastra, clienti care nu au mai comandat de mult si nu mai sunt la curent cu noutatile oferite de compania dumneavoastra sau clienti fideli carora le multumiti, in acest fel, pentru increderea acordata.

SoftHouse SMS de Sarbatori va trimite, automat, in pragul Sarbatorilor de Iarna, mesajul predefinit de dumneavoastra catre lista de contacte aleasa de dumneavoastra.

Despre SC Soft Consulting SRL

SoftHouse provine din noua generatie de companii specializate in servicii complexe de IT outsourcing. Succesul acestei companii se bazeaza deopotriva pe strategia de afaceri abordata de echipa condusa de domnul Ionut Cioc, CEO SoftHouse, si orientata spre segmentul de IT outsourcing, cat si pe sprijinul unei echipe extrem de performante in care fiecare membru isi intelege rolul esential pe care il detine in cadrul fiecarui proiect.
Eforturile intregii echipe sunt canalizate spre oferirea unor solutii tehnice inovatoare dar si de inalta calitate clientilor companiei.

SoftHouse
Daniela Tisianu – Sales Manager
tel/fax: 021 330 76 02
mobil: 0724 38 19 46

daniela.tisianu@softhouse.ro