Suntem pregatiti pentru schimbarea TVA la 24%

BUCURESTI - 29 iunie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti, 29 iunie 2010 – SoftMentor, unul dintre cei mai importanti producatori autohtoni de programe de gestiune, este pregatit de schimbarea cotei de TVA de la 19% la 24%. SoftMentor vine in ajutorul comerciantilor care utilizeaza programe de gestiune a stocurilor pregatind o actualizare a programelor sale care sa le permita sa treaca la noile conditii economice rapid si eficient. Noua versiune a softului de gestiune este disponibila utilizatorilor programelor de gestiune marca SoftMentor incepand de astazi.

Suntem pregatiti pentru schimbarea TVA la 24%

Pentru a functiona pe profit, o firma, indiferent de domeniu, cifra de afaceri sau numar de angajati, trebuie sa foloseasca o aplicatie de gestiune care tine pasul cu realitatile economice. Capacitatea de adaptare a programelor SoftMentor la modificarile legislative se datoreaza unei baze solide de proiectare si dezvoltare care a fost conceputa ca fiind flexibila la orice schimbari ulterioare. Chiar daca, in esenta, schimbarea cotei de TVA implica modificari profunde, actualizarea programului a fost gandita astfel incat sa poata fi realizata chiar de catre utilizatorii finali fara a fi nevoie de ajutorul echipei de service si asistenta tehnica SoftMentor.

„Intreg procesul de trecere a produselor comercializate la noua cota de TVA va dura maxim 5 minute pentru a perturba cat mai putin activitatea utilizatorilor programelor de gestiune. In plus, actualizarile sunt pregatite si pot fi puse in practica in timp util, astfel incat toti clientii SoftMentor vor avea o noua versiune de program in ziua intrarii in vigoare a acestei prevederi legale”, a declarat Marius VETRICI, directorul SoftMentor.

Pentru mai multe informatii despre modificarile fiscale legate de TVA din punct de vedere al implicatiilor asupra procesului de comercializare, puteti vizita pagina de internet: www.softmentor.ro.

Despre SC SOFT MENTOR SRL

SoftMentor este o companie de software cu capital integral romanesc infiintata in anul 2003. Specializata pe furnizarea de solutii de gestiune pentru supermarket-uri si depozite, POS, facturare si contabilitate primara, Soft Mentor este lider de piata pe segmentul solutiilor informatice pentru cabinete oftalmologice.
Persoana de contact: Petrina COSTOIU, director vanzari
Telefon: 031.805.45.08
E-mail: petrina.costoiu@softmentor.ro
Pagina internet: www.softmentor.ro