Spin Communications isi ia mobila de la Neoset

BUCURESTI - 25 martie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Neoset a ales agentia de relatii publice Spin Communications pentru consultanta in comunicare.

Luna martie a adus echipei Spin Communications multa treaba, pentru ca, de data aceasta, curatenia de primavara a insemnat chiar redecorarea biroulu! Lucru normal, daca ne gandim ca Neoset, cel mai nou client castigat de agentia de relatii publice, ofera solutii integrate de decorare a casei sau a biroului.

“Ca sa aduci un suflu nou in business intotdeauna este o idea buna sa mai ceri o parere. Am ales Spin Communications pentru ca au venit cu propuneri originale si pentru ca au o maniera profesionista de a trata lucrurile. Sunt sigur ca va fi un partener de nadejde in numeroasele proiecte pe care le avem in plan pentru acest an”, a spus Dimitris Zivopoulos, International Business Director Neoset.

Spin Communications se va ocupa de gestionarea comunicarii corporate, dar si de brand pentru producatorul de mobila. E vorba de planificarea strategica a planului de comunicare 2008, reputation management, gestionarea posibilelor situatii de criza, propunerea de proiecte de responsabilitate sociala, management de evenimente, media relations etc.

“Neoset este un cont ofertant, care te inspira imediat. Cred ca ideile creative, destinate unui public bine selectat, la momentul potrivit, pot aduce multe beneficii producatorului de mobila cu cea mai mare vechime de pe piata romaneasca. Ne bucuram ca ni s-a acordat incredere si suntem convinsi ca vom duce la bun sfarsit multe proiecte interesante impreuna”, a declarat Ruxandra Florea, Country Manager Spin Communications.Despre SC Spin Political & Corporate Communications SRL

Despre Neoset
Neoset este un producator de mobilier modular care isi distribuie produsele in mai mult de 10 tari (printre care Romania, Grecia, Bulgaria, Canada, Etiopia, Ecuador, Iordania, Liban si Israel). Prima fabrica Neoset a fost deschisa in 1980 si a inregistrat inca de la inceput un mare succes. In Romania, Neoset a intrat pe piata in anul 1991 cu primul magazin, iar prima fabrica Neoset din Romania s-a deschis in anul 1999. In momentul de fata, Neoset ofera servicii de consultanta pre si post vanzare, asigurate de designeri profesionisti. Satisfactia clientilor este pe primul loc, de aceea modernitatea si functionalitatea sunt la baza produselor Neoset, iar serviciile de transport si montaj sunt asigurate de tehnicieni calificati.

Pentru mai multe detalii, va rugam contactati:

Spin Communications – Bianca Marcu, Public Relations Executive
Tel: 0753 029 773
E-mail: bianca.marcu@spin-communications.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-spin-political-corporate-communications-srl/spin-communications-isi-ia-mobila-de-la-neoset