Vernisajul expozitiei de pictura "Din dragoste, mai ales...", artista Ana Amuzescu

Locul desfasurarii: Atelierul de creatie Sultana

Organizator: Sultana Art

Vernisajul expozitiei de pictura

In perioada 14 - 28 iulie 2009, Atelierul de creatie Sultana va invita la expozitia de pictura "Din dragoste, mai ales..." semnata de artista Ana Amuzescu. Vernisajul va avea loc marti 14 iulie, ora 18.00. Expozitia va putea fi admirata de luni pana vineri intre orele 11.00 - 19.00 si sambata intre 10.00 - 14.00.
Va asteptam cu drag!
Rodica Sultana,
art manager

ANA AMUZESCU - Din dragoste, mai ales...

"Ana Amuzescu picteaza cu dragoste si MAI ALES, DIN DRAGOSTE. O dragoste pentru natura, pentru viata. O dragoste pentru frumos, o dragoste pentru PICTURA.
Aceasta dragoste transpare din toate lucrarile sale pline de caldura. Artista studiaza cu grija natura, incercand sa-i redea atat gingasia, cat si forta. In lucrarile sale descoperi o dorinta de intimitate cu lucrurile umile si extraordinare ce ne inconjoara.
In lucrarea “Pene”, compozitia se cambreaza si se tensioneaza pentru a se linisti aninata de o rama. Compozitia e cat se poate de moderna, desi elementele ei sunt realist-naturaliste.
Ana Amuzescu picteaza la fel de natural precum simte. In fata picturilor sale imi vin in minte doua concepte: Joaca si Scopul.
Joaca inseamna curiozitate, uimire si descoperire, atat fata de motivul pictat, cat si fata de tehnica de realizare a lucrarii.
Scopul actului creator al Anei Amuzescu este o oda. O oda adusa naturii prin pictura!"

Maia Martin,
artist plastic

Adresa: Calea Grivitei nr.403, bloc R, scara B, subsol (intrare prin spatele blocului), sector 1, Bucuresti.
Telefoane: 0723 339352; 021/ 668 1822
Persoana de contact: Rodica Sultana, art manager

Despre SC SULTANA ART SRL

Adresa: Calea Grivitei nr. 403, bloc R, scara B, subsol, (intrarea prin spatele blocului) sector 1,Bucuresti

Participare: Intrare libera