Gesturi mici pentru cauze mari: Sun Leader si Conacul Albert, impreuna in lupta impotriva Coronavirus, cu dotari pentru Spitalul Judetean Brasov

Brasov - 24 martie 2020

Comunicat tip General in Administratie Publica, Constructii, Media / Publicitate, Sanatate, #CSRcovid19

Live site

” Zilele trecute ne întrebam: Cum am putea să oferim și noi sprijin astfel încât să trecem cu toții mai ușor prin această perioadă?
Răspunsul a venit prin cei de la Conacul Albert, care ne-au informat că vor construi un cort în curtea Spitalului Județean de Urgență Brașov, și că au nevoie de accesorii. Acest cort va reprezenta secția de urgență a spitalului, locul unde vor fi diagnosticați pacienții și repartizați către secțiile de tratament. ” - Sun Leader Brașov

Cort pentru pacienti la Spitalul Judetean de Urgente Brasov

Cort pentru pacienti la Spitalul Judetean de Urgente Brasov

 Cred în oameni, de fapt tot ceea ce realizăm este posibil numai datorită unui sistem funcțional – compus din oameni. 

Eugeniu Lisnic, manager Sun Leader

De cele mai multe ori avem o multitudine de cerințe din partea societății, din partea instituțiilor care trebuie să ne protejeze și să aibă grijă de noi, însă tot de atâtea ori noi nu întoarcem serviciul și sprijinul înapoi. Cu acest gând, și cu conștientizarea gravității situației globale provocate de Coronavirus (COVID-19) s-au implicat spre folosul comunității din care fac parte cei de la Conacul Albert și echipa Sun Leader.

Organizator de evenimente private și evenimente corporate, Conacul Albert a hotărât să pună la dispoziție, din stocul său de corturi pentru evenimente, un cort regândit de această dată pentru situația de urgență de față.

Instalat în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgențe din Brașov, cortul a fost amenajat precum o sală de primire urgențe, un spațiu în care să fie primiți pacienții în această perioadă a răspândirii virusului COVID-19. Datorită faptului că sălile din interiorul spitalului care funcționau strict în acest scop vor fi alocate de acum internării și tratării pacienților, în interiorul acestui cort se va face trierea și distribuirea pacienților către secțiile corespunzătoare din spital.

”După ce am văzut cât de rapid evoluează lucrurile la nivel global, ne-am întrebat: noi cum putem fi de folos? Faptul că cei de la Conacul Albert au colaborat în trecutul destul de recent cu echipa Sun Leader în scopul reamenajării pentru evenimente a terasei la locația lor din Stupini - Brașov, i-a determinat să accepte sprijinul nostru pentru amenajarea acestui cort.” - Eugeniu Lisnic, Sun Leader. 

Dată fiind activitatea companiei în domeniul construcțiilor și amenajărilor exterioare, Sun Leader a contribuit la această faptă bună cu donarea linoleum-ului pentru cort și a cortinelor separatoare pentru paturile pacienților. Este vorba de un linoleum antibacterian potrivit pentru astfel de întrebuințări, și de cortine speciale care să limiteze spațiul din jurul fiecărui pacient examinat. 

”Ceea ce vrem noi să promovăm este, de fapt, faptul că fiecare dintre noi ar trebui să se implice în situații precum aceasta. Oricât de mic ar fi efortul pe care îl depunem, împreună putem muta munți. Ținem să felicităm Conacul Albert pentru inițiativă și să le mulțumim pentru colaborarea frumoasă și dorința de a oferi sprijin.”, spune Eugeniu Lisnic, convins de faptul că aceste situații de urgență sunt menite să ne unească. 

”Puteți să vă implicați și voi, pentru că orice gest mic contează. De la sprijin prin donații, oferirea de servicii celor care au nevoie de ele sau răspândirea mesajelor, orice efort depus acum ne va ajuta pe toți pe viitor!. Echipa Sun Leader se va implica în continuare de fiecare dată când va avea ocazia, pentru a susține activitatea celor care se confruntă cu astfel de situații dificile ”

Eugeniu Lisnic, manager Sun Leader

www.pergole-retractabile.ro

0770 444 888

info@sunleader.ro

Conacul Albert, Brașov

0752 018 857

contact@conaculalbert.ro

Despre SC SUN LEADER SRL

Sun Leader sta de vorba cu tine si te sprijina in amenajarea terasei, pentru ca tu sa te bucuri de relaxare pe tot parcursul anului.
Fie ca este vorba de pergole cu acoperis retractabil, de sticla glisanta sau pardoseala exterioara, impreuna putem schita si regandi intreaga infatisare a terasei tale.
Poti utiliza terasa in orice anotimp, cu solutii de reamenajare functionale si adaptabile care te protejeaza si fac spatiul de relaxare mai elegant, printr-o simpla apasare de buton.

Sun Leader isi gaseste activitatea in domenii precum Constructii, Amenajari exterioare, Arhitectura si design exterior, si colaboreaza cu specialisti din fiecare dintre aceste domenii in parte.