Cauti servicii de sonorizare pentru o petrecere corporate ? Suntem aici pentru tine!

BUCURESTI - 13 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Decembrie este o luna plina in marile companii, dar si in micile firme. Chiar daca mai scurta, se munceste intens, insa tot efortul este rasplatit de regula cu o petrecere privata. Si parca n-ar fi un party adevarat daca n-aravea Dj, sonorizare si lumini ca la carte.

dj petrecere craciun

dj petrecere craciun

     Vestea buna este ca noi, Super DJ, suntem aici pentru a transforma petrecerea voastra de Craciuni intr-una de neuitat!

     Muzica, dans si voie buna. Asa se rezuma, in doar cateva cuvinte, distractia sau succesul unei petreceri. Doar ca pentru a ajunge aici este nevoie de mult mai mult. Pentru sonorizari  de calitate sunt  necesare  echipamente super performante, asta ca totul sa sune perfect, dar si un playlist variat care sa atinga toate preferintele muzicale ale invitatiilor. 


      Avantajele unei echipe de sonorizari


     Multe persoane cred ca nu e mare lucru sa iti faci o colectie de fel si fel de melodii si sa le dai play la petrecere. Ei bine, un Dj petrecere face mult mai mult de atat. Nu doar ca are un playlist impresionant, cu peste 10.000 de melodii, dar le stie pe fiecare in parte, stie care dintre ele se potriveste fiecarui moment si poate sa se adapteze din mers publicului pe care il are in fata, asa incat toata lumea sa se simta bine.

     Totodata, o echipa profesionista care se ocupa de sonorizari  are si aparatura performanta cu care sa  asigure un sunet impecabil. Asta inseamna  mixere, boxe de inalta fidelitate , microfoane si o multime de alte accesorii care transmforma orice eveniment intr-unul memorabil  Nu e suficient sa ai muzica stocata intr-un laptop pe care sa il conectezi la niste boxe! In felul acesta sonorizarea se rezuma la una de amatori si nu va reusi aproape deloc sa creeze atmosfera de petrecere plina de viata asa cum poate sa o faca un Dj Christmas party “antrenat” pentru asta!

     Un party reusit are nevoie si de lumini pe masura. Pentru ca ele creeaza ambientul necesar intrarii in starea de spirit optima pentru petrecere. Echipa SuperDj vine cu toata tehnica necesara asigurarii acestei atmosfere optime pentru distractie.Cu o experienta bogata in organizarea de petreceri corporate, SuperDj poate ridica petrecerea la cele mai inalte standarde. In functie de tematica aleasa pentru party, muzica  este adaptata tematicii , la fel se pot adapta  si luminile. De asemenea, o instalatie de fum sau ceata va da un farmec aparte petrecerii. 

     De ce trebuie rezervat Dj-ul cat mai repede


      Numarul petrecerilor date de companii creste de la an la an, iar echipele de Dj-i profesionisti nu sunt atat de multe incat sa poata acoperi tot necesarul. De aceea, e bine ca din timp sa te asiguri ca ii poti avea la petrecerea companiei tale pe cei mai buni organizatori de party-uri. Contacteaza echipa SuperDj ca sa ai parte de cea mai frumoasa petrecere pentru angajatii tai!

Despre SC SUPERDJ SRL

Suntem o companie de dj-i, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private, reuniti sub marca SuperDj . Cel mai important lucru in care credem este ca va putem ajuta in organizarea evenimentului dvs, asigurand o ambianta muzicala deosebita. Va oferim garantia reusitei in organizarea evenimentului dvs atat prin cei 10 ani de experienta in domeniu cat si prin marcile sub care lucram (DYNACORD, JBL, SURE, Kv2Audio sau EV).