Cum iti transforma un DJ bun nunta intr-una de poveste !

BUCURESTI - 26 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Nunta trebuie sa iasa perfect! Evenimentul cel mai asteptat al vietii fiecaruia din tre noi trebuie sa fie fara cusur. Iar pentru ca nunta sa fie de poveste, nu trebuie sa lasi sa iti scape nici un detaliu. Muzica si divertismentul sunt foarte importante, de aceea asigura-te ca ai ales cel mai bun DJ si cea mai buna sonorizare.

dj nunta

dj nunta

     Un super DJ va fi sufletul petrecerii. Va anima nunta si va tine pe toata lumea pe ringul de dans. Este ceea ce isi doreste fiecare cuplu de la party-ul care urmeaza cununiei. Dar ca sa il gasesti pe acel DJ capabil sa intretina atmosfera asa cum trebuie e nevoie sa tii cont de cateva criteria esentiale pe care acesta trebuie sa le indeplineasca. 

     Sa inteleaga ce-ti doresti

     Un Djnunta profesionist va sti sa asculte si va intelege ceea ce mirii isi doresc de la petrecerea lor. Va va “descoase” pana va afla ce fel de muzica va place, dar si ce tip de oaspeti veti avea la party. In felul acesta va sti care este tipul de muzica pe care va trebui sa-l mixeze asa incat sa obtina o atmosfera de petrecere foarte antrenanta . Cu alte cuvinte, trebuie sa se poata plia perfect pe ceea ce isi doorste  publicul.

     Sa stie sa se adapteze pe loc situatiei

     Una dintre cele mai importante calitati ale unui DJ este sa “citeasca” sala. Adica sa realizeze rapid de ce este nevoie pentru a insufleti atmosfera. Chiar daca are un playlist deja planificat, acesta poate fi ajustat din mers, in functie de situatie, pentru ca muzica sa rezoneze cu oaspetii. Va avea intotdeauna un AS in maneca, acea melodie clasica pe care o stie toata lumea, careia toti ii stiu versurile si ritmul si pentru care se vor ridica de la mese. 

     Sa fie jovial 

     Nimeni nu isi doreste la nunta un DJ taciturn, care nu accepta nici un fel de sugestii, care sta morocanos  in coltul sau si isi face treaba. Persoana care se ocupa de sonorizari evenimente trebuiesa fie joviala, sa vina in intampinarea publicului sau cu un zambet si o vorba buna. Da, un DJ trebuie sa interactioneze, sa fie pozitiv, sa zambeasca.

     Sa arate prezentabil 

     Un DJ, la fel ca un fotograf, este parte dintr-o nunta. Nu poate face nota discordata cu restul invitatilor. Chia rdaca s-ar simti cel mai bine in jeansii sai rupti si purtand o sapca intoarsa cu cozorocul la spate, aceasta nu este o tinuta potrivita, ci va trebui sa se imbrace adaptat evenimentului. In plus, trebuie  sa stie sa isi tina in ordine echipamentul, cablurile, pentru a nu crea o impresie de dezorganizare.

     Sa fie un profesionist

     Acesta este un aspect pe care il vei intelege inca de la prima interactiune cu el. Un DJ bun va avea un timp de raspuns foarte scurt la toate intrebarile si iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie. De asemenea, va fi punctual la intalnirea stabilita. Atunci cand iubesti ceea ce faci, iti respecti si munca, dar si pe cei care interactioneaza cu ea.

     Sa aiba recomandari bune

     Atunci cand cauti persoane care sa se ocupe de sonorizari la diferite evenimente iti vei dori in primul rand sa aiba experienta si niste recomandari bune. Cu siguranta ca un DJ care si-a facut treaba ca la carte va fi mai departe prezentat intr-o nota pozitiva. E foarte important feed-backul oferit de fostii clienti.Acestia ii fac cea mai buna reclama.Sau, din contra, antireclama. De aceea, e bine sa urmaresti review-urile primite de un DJ nunta inca dinainte de a stabili chiar o intalnire cu acesta.

     Si cum suntem in plin sezon de nunti, cu sigurantaca DJ-ii sunt printre cei mai cautati “meseriasi”.Contracteaza-l pe cel cu care rezonezi cel mai bine inca de la prima intalnire!

 

Despre SC SUPERDJ SRL

Suntem o companie de dj-i, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private, reuniti sub marca SuperDj . Cel mai important lucru in care credem este ca va putem ajuta in organizarea evenimentului dvs, asigurand o ambianta muzicala deosebita. Va oferim garantia reusitei in organizarea evenimentului dvs atat prin cei 10 ani de experienta in domeniu cat si prin marcile sub care lucram (DYNACORD, JBL, SURE, Kv2Audio sau EV).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-superdj-srl/cum-iti-transforma-un-dj-bun-nunta-intr-una-de-poveste