Cum poti transforma nunta ta intr-una de neuitat cu ajutorul luminilor

BUCURESTI - 25 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Cand vine vorba despre ornamentele de nunta, iluminatuleste, fara indoiala, unul dintre cele mai subestimate elemente. Asta desi ghirlandele luminoase, sabloanele prin care trec fascicole de lumina creand modele foarte frumoase, spoturile de lumina, reflectoarele sau LED-urile creeaza o atmosfera feerica, reflectata apoi foarte frumos inclusiv in fotografiile de nunta

lumini nunta

lumini nunta

     Pentru ca o nunta sa fie perfecta, ea trebuie gandita in detaliu, de la rochia miresei si costumul mirelui, pana la tipul tortului ales si chiar decorul restaurantului. Totul trebuie sa reflecte personalitatea mirilor si impreuna sa formeze o ambianta pe care atat cei doi proaspat casatoriti, cat si invitatii la petrecere sa si-o aminteasca cu placere mereu.

     Cat priveste atmosfera din restaurant, doua sunt elementele esentiale: muzica pusa de Dj si designul ales pentru decoratiuni.

     Dj profesionist 

     De felul in care se simt invitatii la petrecerea de nunta depinde in mare masura de cel responsabil cu muzica. El trebuiesa se adapteze in functie de moment, dar si de genul persoanelor prezente. Un Dj nunta profesionist va sti ce fel de muzica sa puna pentru a-i ridica de la mese pe petrecareti. Va avea un playlist bogat si aparatura performanta, pentru ca nu poti sa te ocupi de sonorizari evenimente daca nu te-ai echipat in cel mai mic detaliu. 

     Lumini pentru nunta

     Spuneam ca buna dispozitie poate fi create si cu ajutorul luminilor.Un fundal cu o perdea de luminite, initialele voastre inalte de un metro si marcate cu beculete colorate ori sala de petrecere delimitata cu ghirlande luminoase. Sunt detalii care completeaza ambientul petrecerii. Iata cateva variante de lumini nunta pe care le ai la dispozitie:

     Iluminatul arhitectural.Arhitectura locatiei in care are loc evenimentul poate fi evidentiata foarte frumos cu ajutorul luminilor de contur, care subliniaza arcade, stalpi, ferestre, tavane. Pot fi incorporate teme de culoare, pentru o atmosfera cat mai intima si pentru a sublinia tematica evenimentului. Specialistii recomanda ca pentru un iluminat arhitectural de interior sa se realizeze conturul locatiei. Astfel, luminile arhitecturale se monteza la baza peretilor, colorand intreag asuprafata a acestora. De asemenea, perdelele de lumina montate in spatele unor drapaje creeaza un efect spectaculos.

     Iluminatul pentru ringul de dans.Subliniaza spatiul dedicat special celor care vor sa danseze, iar atunci cand luminile se aprind este semn ca petrecaretii trebuie sa se ridice de la mese si sa ia cu asalt ringul. In prezent se folosesc lumini inteligente, care pot fi programate pentru a obtine efecte speciale si pentru a crea o atmosfera inedita.

     Lumini personalizate.Vorbim aici de monograme in special, cum ar fi initialele mirilor, dar si de cuvinte volumetrice luminoase. “LOVE” este una dintre cele mai cautate optiuni, insasi “SWEET” poate marca zona de candy-bar sau “DANCE”, ringul de dans. 

     Spotul de lumina.Fallow spotul este unul din efectele cele mai solictate de fotografii profesionisti. Este acel proiector care se fixeaza pe un obiect, tortul de nunta spre exemplu, sau pe miri, atunci cand au primul dans. Lumina aceasta are rolul de a concentra atentia intr-o anumita directie. De regula, odata cu acest reflector se foloseste si fumul, asa incat atmosfera sa devina cu adevarat spectaculoasa.

     Pentru sonorizari evenimente, dar si pentru solutii de iluminat personalizate ia legatura cu SuperDJ, o echipa de profesionisti gata sa gaseasca cele mai bune variante pentru ca evenimentul tau sa fie unul de neuitat.

Despre SC SUPERDJ SRL

Suntem o companie de dj-i, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private, reuniti sub marca SuperDj . Cel mai important lucru in care credem este ca va putem ajuta in organizarea evenimentului dvs, asigurand o ambianta muzicala deosebita. Va oferim garantia reusitei in organizarea evenimentului dvs atat prin cei 10 ani de experienta in domeniu cat si prin marcile sub care lucram (DYNACORD, JBL, SURE, Kv2Audio sau EV).