De ce DJ-ul la nunta este important ?

BUCURESTI - 13 ianuarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Ceea ce majoritatea oamenilor nu realizează, este că un DJ de nuntă face mult mai mult decât pur și simplu să pună muzică , și, din acest motiv, alegerea DJ-ului potrivit poate face sau distruge nunta ta. Dacă încă ești sceptic, lasă-mă să-l detaliez pentru tine.

 Am identificat trend-urile industriei si am ridicat standardele ei, pentru a gasi cele mai bune solutii. Noi NU am evaluat performantele noastre dupa specificatiile sistemelor tehnice folosite, noi le evaluam dupa zambetul adus pe fetele oamenilor 

SuperDj

     Știu la ce te gândești. „Este un DJ chiar atât de important la nunta mea? Adică, nu pot să-mi configurez liste de redare pe telefon , să-l conectez la niște difuzoare și să cheltuiesc acești bani în altă parte?”

     Un DJ profesionist  de nuntă creează starea de spirit pentru întreaga ta seară.

     Gândește-te la o dată când ai fost prima dată la o nuntă. Care a fost primul lucru pe care l-ai observat? Probabil peisajul, poate niște decorațiuni, dar cel mai probabil a existat muzică care într-adevăr a reunit totul și a făcut ca întregul eveniment să pară real și romantic.

     Un DJ experimentat, profesionist știe exact ce melodii să aleaga pentru a fi pe placul oaspetilor tai.Un Dj nunta va sti sa  iti  puna întrebări despre stilul tău preferat de muzică, melodiile preferate, dacă ai o melodie împreună în cuplu și alte întrebări pentru a-ți da cu adevărat o idee despre cum să-ți spui cel mai bine povestea de dragoste prin muzică în ziua .

     Pe parcursul întregii seri, DJ-ul tău este cel care va transmite oaspeților informații importante, cum ar fi prezentarea primului dans, tăierea tortului sau aducerea tuturor doamnelor singure pe ringul de dans pentru aruncarea buchetului. Fără un DJ profesionist, multe dintre aceste evenimente sunt ratate sau oaspeții sunt lăsați deoparte deoarece nu aveau idee că  acestea au loc.

     Un DJ bun de nuntă știe să citească invitatii tai.

     DJ-ul de nuntă vă va permite să vă bucurați pur și simplu de ziua nunții.

     Cu ajutorul unui organizator sau coordonator de nuntă, DJ-ul nunții tale este acolo pentru a se asigura că ziua ta decurge fără probleme și conform programului, astfel încât să nu fi nevoit să-ți faci griji pentru nimic.

     Lucruri de luat în considerare cu un DJ de nuntă:

     Unul dintre marile beneficii ale angajării unui DJ în locul unei trupe pentru recepția ta, este intalnirea cu DJ-iul  înainte de ziua nunții. Un bun DJ de nuntă se va întâlni cu tine în prealabil pentru a înțelege cel mai bine dorințele și nevoile tale pentru ziua nunții tale și cum te pot ajuta să le atingi. De exemplu, dacă există o listă de melodii pe care ați dori să le auziți la nuntă, un cântec despre care știți că vă aduce invitații pe ringul de dans sau dacă doriți un program detaliat și planificat pentru ziua nunții dvs., un DJ va putea ajuta sa faceti  acest lucru.

     Poate cel mai mare atu pe care îl poate oferi un DJ de nuntă este capacitatea de a menține fluxul nunții tale. Acest lucru este important mai ales dacă nu aveți un planificator de nuntă sau pe cineva care să se ocupe de detaliile zilei nunții dvs. Este important să faceți și să mențineți un program pentru ceremonia de nuntă și recepție și să aveți pe cineva acolo care să vă asigure că totul este asa cum ati planuit. DJ-ul tău va face anunțurile formale necesare pentru a-ți ține oaspeții informați și pentru a-ți permite să te bucuri de recepție fără să-ți faci griji în mod constant pentru ce urmează.

     Când vine vorba de a-ți scoate toți invitații pe ringul de dans, DJ-ii de nuntă sunt profesioniști. Ei au capacitatea de a citi mulțimea și de a anticipa nevoile oaspeților pentru a se asigura că se simt cât mai bine la nunta ta. Ei știu când să ofere muzică de fundal și când să o ridice, iar genul de muzică la care mulțimea dvs. răspunde cel mai bine.

     Cu un DJ de nuntă, puteți să vă personalizați cu adevărat recepția și chiar să selectați fiecare melodie care este redată, dacă doriți. Puteți încorpora o varietate de genuri pe tot parcursul nopții pentru a empatiza cu oaspetii dvs.

 

Despre SC SUPERDJ SRL

Suntem o companie de dj-i, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private, reuniti sub marca SuperDj . Cel mai important lucru in care credem este ca va putem ajuta in organizarea evenimentului dvs, asigurand o ambianta muzicala deosebita. Va oferim garantia reusitei in organizarea evenimentului dvs atat prin cei 10 ani de experienta in domeniu cat si prin marcile sub care lucram (DYNACORD, JBL, SURE, Kv2Audio sau EV).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-superdj-srl/de-ce-dj-ul-la-nunta-este-important