Dj, nu da muzica prea tare! Care e volumul perfect al muzicii la evenimente !

BUCURESTI - 14 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

O nunta, o petrecere aniversara sau un party cu colegii de serviciu inseamna, implicit, si muzica. Si pentru ca de regula volumul sonorizarii este peste limitele suportabilitatii, ne ferim sa ne asezam in apropierea boxelor.

DJ Nunta

DJ Nunta

     De cate ori nu ti s-a intamplat sa te afli la un eveniment si sa nu poti sta de vorba cu persoana aflata langa tine din cauza volumului prea mare al muzicii? Iar cand ai plecat de acolo sa iti simti urechile infundate si sa ai o sensibilitate mare la zgomot? Prea multi decibeli in boxe distorsioneaza inclusive sunetul, facand muzica sa nu mai fie la fel de placuta si de relaxanta si oferind tocmai efectul invers. In loc sa pleci bine dispus, ajungi sa suferi dureri de cap.

     Este gresit principiul conform caruia cu cat suna mai tare muzica cu atat e mai placuta. O spun insisi Dj-ii cu experienta, care au observant cat de deranjati sunt invitatii la un eveniment cu o astfel de sonorizare disproportionata.

     Potrivit Super Dj, o companie de djnunta, dj pentru petreceri private, entertainer si sunetisti specializati in petreceri private,nivelulsunetului nu trebuiesa fie deranjant. Ca specialisti in sonorizari evenimente, acestia  recomanda ca setup-ul pentru eveniment sa fie calibrat pe dimensiunile si particularitatile salii . Un volum prea mare intr-o sala de mici dimensiuni va fi deranjant, iar un volum prea mic intr-o sala mare va face ca muzicasa nu se auda suficient de bine si starea de spirit a nuntasilor sau a petrecaretilor sa nu fie stimulate pozitiv.

      Cum arata insa sunetul perfect la o petrecere cu multe persoane ?  Moderat. Dar pentru a obtine un nivel optim al sonorizarii, este nevoie ca boxele sa nu ramana la nivelul solului, ci sa fie urcate pe standere cat mai sus. In felul acesta, oaspetii asezati la mese nu vor fi deranjati de volumul muzicii, iar sunetul se va dispersa uniform, nefiind acoperit de niciun fel de obstacole.

     Specialistii in sonorizari de la Super Dj te asigura ca vor ajusta volumul  sonorizarii in functie de ceea ce isi doresc oaspetii sau managerii de eveniment.

     La o nunta, atunci cand oamenii sunt la masa si au sosit felurile de mancare, muzica trebuie sa asigure doar partea ambientala. Asadar, volumul trebuie sa fie foarte scazut, iar atentia sa fie indreptata catre preparatele din farfurie. Ideal este ca muzica sa depaseasca foarte putin zgomotul tacamurilor, astfel ca oamenii sa poata discuta intre ei lejer.

     Volumul va fi ridicat treptat doar atunci cand nuntasii au terminat de mancat si incep sa se indrepte spre ringul de dans. Pentru asta este nevoie de mixere profesionale si specialisti in sonorizari.

     Dj-ul este bine sa fie plasat in apropierea ringului de dans, intr-o pozitie in care are toata sala sub priviri. In fata sa e bine sa nu fie plasate mese ori alte obiecte care sa obtureze instalatia de sonorizare. De asemenea, atunci cand boxele sunt plasate la nivelulsolului, Super Dj recomanda ca persoanele in varsta si copiii sa nu fie asezati la mesele aflate in apropierea mixerului si a boxelor. 

     Pentru sonorizari evenimente, apeleaza cu incredere la Super Dj. Vei cunoaste o intreaga echipa de profesionisti gata sa faca din evenimentul tau unul memorabil pentru toti cei care iau parte la el.

Despre SC SUPERDJ SRL

Suntem o companie de dj-i, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private, reuniti sub marca SuperDj . Cel mai important lucru in care credem este ca va putem ajuta in organizarea evenimentului dvs, asigurand o ambianta muzicala deosebita. Va oferim garantia reusitei in organizarea evenimentului dvs atat prin cei 10 ani de experienta in domeniu cat si prin marcile sub care lucram (DYNACORD, JBL, SURE, Kv2Audio sau EV).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-superdj-srl/dj-nu-da-muzica-prea-tare-care-e-volumul-perfect-al-muzicii-la-evenimente