Muzica si atmosfera, detalii cheie la o nunta in pandemie

BUCURESTI - 12 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Ai planuri de nunta, dar nu stii daca sa le abandonezi sau nu, date fiind valurile de restrictii si cresterea numarului de imbolnaviri? Nu renunta la visul tau la o nunta ca-n povesti, chiar daca probabil va trebui sa limitezi numarul de invitati, date fiind regulile de prevenire a raspandirii coronavirusului!

dj nunta

dj nunta

 Am identificat trend-urile industriei si am ridicat standardele ei, pentru a gasi cele mai bune solutii. Noi NU am evaluat performantele noastre dupa specificatile sistemelor tehnice folosite , Noi le evaluam dupa zambetul adus pe fetele oamenilor 

SUPER DJ

    Viata merge mai departe in ciuda pandemiei si nu ar trebui sa lasi panica sa iti strice planurile. Desi autoritatile au luat in ultima vreme noi masuri menite sa limiteze raspandirea noului coronavirus, cuplurile care au de gand sa isi organizeze nunta nu trebuie sa se lase descurajate. Inchiderea restaurantelor si a spatiilor pentru evenimente este o masura temporara si se ia doar in zonele in care statistica arata o rata mare a infectarilor cu SARS-CoV-2. Daca toata lumea respecta regulile de preventie, sunt, insa, sanse mari ca interdictiile sa fie ridicate si vietile noastre sa isi reia cursul normal. Prin urmare, nu lasa planurile de nunta pentru mai tarziu!

    Intr-o perioada in care nuntile sunt sub semnul intrebarii si doar cei foarte apropiati va vor putea vedea mire si mireasa, conteaza si mai mult sa ai un organizator de evenimente care sa iti ia de pe cap stresul detaliilor, dar si sa ai alaturi un DJ nunta care sa stie cum sa creeze o atmosfera de neuitat.

     O super petrecere de nunta, fie ea si restransa si mai scurta decat suntem obisnuiti, are nevoie de un super DJ, care sa stie cum sa intretina atmosfera, care sa "citeasca" invitatii pentru a le pune fix muzica aceea care ii va ridica de la mese, fara sa se abata, insa, de la liniile de playlist pe care le-ati discutat in prealabil.

    Pentru o nunta de basm in vremuri ce seamana cu filmele SF este important sa apelezi la profesionisti in sonorizari evenimente. Acestia vor sti sa puna la punct toate detaliile care sa iti asigure amintiri de neuitat, cu coloana sonora aleasa chiar de tine. Nimeni nu vrea ca atmosfera romantica de la nunta sa fie stricata de probleme de sonorizare, asa ca nu lasa acest amanunt la voia intamplarii!

Vrei mai mult? Pachetele de organizare evenimente includ nu doar DJ nunta Bucuresti si servicii de sonorizare, ci si lumini, efecte speciale, aparate de fum greu cu gheata carbonica, toate menite sa creeze un decor si o atmosfera de vis. Chiar si la o nunta restransa, in conditii de pandemie, distractia mirilor si a invitatilor trebuie sa fie in prim plan, pentru ca toata lumea sa plece de la petrecere cu amintiri speciale.

Despre SC SUPERDJ SRL

Suntem o companie de dj-i, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private, reuniti sub marca SuperDj . Cel mai important lucru in care credem este ca va putem ajuta in organizarea evenimentului dvs, asigurand o ambianta muzicala deosebita. Va oferim garantia reusitei in organizarea evenimentului dvs atat prin cei 10 ani de experienta in domeniu cat si prin marcile sub care lucram (DYNACORD, JBL, SURE, Kv2Audio sau EV).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-superdj-srl/muzica-si-atmosfera-detalii-cheie-la-o-nunta-in-pandemie