Nuntile si evenimentele private in timp de pandemie in jurul lumii!

BUCURESTI - 29 martie 2021

Comunicat tip General in Arta & Entertainment


Actualmente in majoritatea tarilor europene , petrecerile private , si nuntile (petrecerea de nunta ) sunt interzise. Totusi, odata cu vacinarea in masa si imunizarea populatie apar sperante de deschidere sezonului de nunti 2021 intr-un viitor apropiat .

dj nunta

dj nunta

 Am identificat trend-urile industriei si am ridicat standardele ei, pentru a gasi cele mai bune solutii. Noi NU am evaluat performantele noastre dupa specificatiile sistemelor tehnice folosite, noi le evaluam dupa zambetul adus pe fetele oamenilor 

SuperDJ

     In Marea Britanie Guvernul a publicat „Răspunsul COVID-19 - primăvara anului 2021”, care prezintă foaia de parcurs din blocajul actual pentru Anglia. Acest lucru explică modul în care restricțiile vor fi ușurate în timp, inclusiv o întoarcere etapizată a nunților, parteneriatelor civile și recepțiilor.

     Pasul 1 - până la 29 martie

     Pot avea loc nunți și ceremonii de parteneriat civil de 6 persoane, dar acestea ar trebui să aibă loc numai în circumstanțe excepționale. Recepțiile nu sunt permise.

      Din 29 martie

     Nuntile și ceremoniile de parteneriat civil pot continua să aibă loc numai pentru până la 6 persoane, dar nu se vor mai limita la circumstanțe excepționale. Recepțiile nu sunt permise. Cu toate acestea, adunările mici pot avea loc în conformitate cu limitele de contact social. Prin urmare, acestea pot avea loc în aer liber într-un grup de șase sau două gospodării (inclusiv bule de sprijin, dacă sunt eligibile pentru a forma una).

     Pasul 2 - nu mai devreme de 12 aprilie

     Nuntile și ceremoniile de parteneriat civil sunt permise pentru până la 15 persoane în locurile sigure. Recepțiile pot avea loc cu până la 15 persoane, sub forma unei mese de relaxare și în orice loc în aer liber.

     Pasul 3 - nu mai devreme de 17 mai

     Nuntile și ceremoniile de parteneriat civil sunt permise pentru până la 30 de persoane în locurile securizate COVID-19 care au permisiunea de a deschide. Recepțiile pot continua, de asemenea, cu până la 30 de persoane într-un loc interior COVID Secure sau în aer liber. Mai multe detalii despre recepțiile la acest pas vor fi actualizate în timp util.

     Pasul 4 - nu mai devreme de 21 iunie

     La Pasul 4, guvernul își propune să elimine toate limitele cu privire la nunți, ceremonii de parteneriat civil și recepții. Acest lucru va fi supus rezultatului programului științific de cercetare a evenimentelor, care va include o serie de piloți care utilizează abordări de testare îmbunătățite și alte măsuri pentru desfășurarea evenimentelor de dimensiuni mai mari.

     In Romania,  luna noiembrie a anului 2020, cativa jucatori din industria   evenimentelor au creat Grupul de Lucru din Industria Nuntilor avand ca   scop protejarea drepturilor tuturor furnizorilor  de produse si servicii  asociate nuntilor si evenimentelor private din  Romania Incepand  din Ianuarie 2021 a luat fiinta AFIN – Asociatia Furnizorilor  din  Industria Nuntilor, ce reuneste pe cei care activeaza in domeniul   nuntilor, din intreaga tara.

     Asociatia a venit cu mai multe propuneri privind stabilirea măsurilor specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 pentru activitatile derulate cu ocazia desfasurarii evenimentelor private (nunti, botezuri) .Norme care colaboreaza  cu vaccinarea in masa a populatiei vor contribui la deschiderea sezonului de nunti cat mai curand.

     Probabil si in Romania vor exista in continuare limitari al numarului de presoane.

     Deci daca te gandesti sa faci nunta sau botez anul acesta probabil va trebui sa fie una mai restransa ca numar de invitati.

     Orienteaza-te si angajeaza din timp un djnunta sau dj botez si stabileste si asigura-te ca este flexibil in cazul in care vei fi nevoit sa schimbi data. La fel procedeaza si cu localul la care stabilisesi deja ca va avea loc evenimentul. Incearca sa gasesti impreuna cu proprietarii acestuia o flexibilitate in cazul in care va trebui sa amani evenimentul. Nu uita nici de firma de sonorizari evenimente care urma sa se ocupa de entertainment. Cu siguranta vei gasi intelegere.Este o perioada dificila, dar care ne face totodata mai receptivi  si mai deschisi la solutii. Gandeste-te ca stresul nu te ajuta la nimic si ca intodeauna exista o rezolvare la orice problema.

Despre SC SUPERDJ SRL

Suntem o companie de dj-i, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private, reuniti sub marca SuperDj . Cel mai important lucru in care credem este ca va putem ajuta in organizarea evenimentului dvs, asigurand o ambianta muzicala deosebita. Va oferim garantia reusitei in organizarea evenimentului dvs atat prin cei 10 ani de experienta in domeniu cat si prin marcile sub care lucram (DYNACORD, JBL, SURE, Kv2Audio sau EV).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-superdj-srl/nuntile-si-evenimentele-private-in-timp-de-pandemie-in-jurul-lumii