Tu dai petrecerea, noi ne ocupam de sonorizare si lumini

BUCURESTI - 7 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Cateva saptamani ne mai despart pana la Craciun, iar companiile pregatesc deja party-urile pentru angajati . Cluburile sau localurile au fost rezervate, insa de cele mai multe ori partea legata de sonorizare este lasata pe ultima suta. Ce trebuie sa stii e ca noi suntem aici pentru a anima petrecerea voastra cu Dj-i profesionisti si instalatii performante de sonorizare!

N
Petreceri de Craciun

Petreceri de Craciun

De regula, unei petreceri corporate i se alege o tematica.Aceasta poate fi inspirata din filme gen James Bond, Great Gatsby, Grease sau poate fi un party gen carnaval ori winter at the beach. In functie de tematica aleasa un djpetrecere profesionist va alege muzica, cea care anima petrecerea. Evident, una dintre cele mai dorite tipuri de petrecere este cea gen karaoke. E mai relaxata si indeamna la foarte multa distractie.

 

Totusi, indiferent de modul in care veti alege sa dati ultima petrecere din an alaturi de colegi veti avea nevoie de o echipa completa de sonorizari pentru evenimente. O echipa care sa detina atat aparatura necesara pentru a asigura ambientul muzical, cat si un playlist complet, asa incat sa poata raspunde oricaror solicitari.

 

Insa e nevoie de mai mult de atat.Dincolo de sunetisti si de aparatura, echipa trebuie sa se ocupe si de starea de spirit a petrecaretilor. E nevoie de enterteineri specializati, care sa stie cum sa anime party-ul, cum sa ii ridice pe oameni de la mese, sa ii aduca pe ringul de dans si sa ii faca sa se simta bine, relaxati, in largul lor.

 

Compania SuperDj are o echipa specializata in petreceri private. Cu sute de evenimente realizate la superlativ, echipa ofera sunet, lumini si efecte speciale de ultima generatie.Pretul standard pentru o petrecere data de o firma pentru angajatii sai este de 400 de euro. In pachet estei inclusa o instalatie completa de sunet 2000 W-3500 W,consola mixaj,microfoane mobile si instalatii de lumini, dar si Dj profesionist adaptabil cerintelor publicului, avand o discografie de peste 10.000 de titluri! Cu alte cuvinte, tot ceea ce este necesar pentru o petrecere reusita.

 

Asa dar, cauti un Dj Christmas party? L-aigasit la SuperDj! Indiferent ca la petrecerea pe care o organizezi vor veni 50 sau 500 de persoane, DJ-ul va reusi sa intretina atmosfera asa incat nimeni sa nu se plictiseasca si fiecare in parte saramana cu o amintire de neuitat.Experienta acumulata in urmasutelor de party-uri pe care echipa SuperDj le are in portofoliu garanteaza faptul ca petrecerea de Craciun pe care o organizezi va fi perfecta!Profesionistii stiu ce au de facut, astfel ca tu nu trebuie decat sa le spui cam ceea ce iti doresti pentru invitatii tai. SuperDj va gasi modalitatea perfecta de a-i face sa se simta foarte bine! Lasa grija distractiei in mana profesionisti lor si ciocneste  linistit un pahar de sampanie cu colegii si colaboratorii tai!

Despre SC SUPERDJ SRL

Suntem o companie de dj-i, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private, reuniti sub marca SuperDj . Cel mai important lucru in care credem este ca va putem ajuta in organizarea evenimentului dvs, asigurand o ambianta muzicala deosebita. Va oferim garantia reusitei in organizarea evenimentului dvs atat prin cei 10 ani de experienta in domeniu cat si prin marcile sub care lucram (DYNACORD, JBL, SURE, Kv2Audio sau EV).