Supply-chain.ro - Noul website Supply Chain Management Center

BUCURESTI - 26 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Compania Supply Chain Management Center a dezvoltat noul website pentru a veni in sprijinul tuturor persoanelor ce doresc informatii detaliate privind produsele si serviciile companiei - cursuri de perfectionare si consultanta in domeniul logisticii si a activitatilor adiacente.

www.supply-chain.ro

www.supply-chain.ro

In pragul lansarii sesiunii de toamna a cursurilor de perfectionare compania Supply Chain Management Center isi propune sa ofere tuturor persoanelor si companiilor accesul la informatii printr-un nou website mai dinamic, mai usor de utilizat si cu informatii din domeniul logisticii si carti de specialitate.

www.supply-chain.ro devine interfata de lucru cu platforma de e-learning pentru cursantii nostri, oferindu-le acces direct din site catre suportul de curs, materiale aditionale, testari online, glosar de termeni, best practices. Platforma de e-learning va permite cursantilor sa fie in contact cu trainerii prin intermediul chat-ului. 

Echipa Supply Chain Management Center dezvolta in prezent o nou serie de cursuri de scurta durata care se vor desfasura in sistem online incurajand studiul la distanta. Astfel cursantii vor putea accesa materialele de curs si sustine testari de verificare oricand si de oriunde.

Despre SC Supply Chain Management Center SRL

Echipa noastra si-a propus inca de la inceput dezvoltarea unei activitati de training si consultanta bazata pe principiile unei colaborari oneste si corecte atat cu partenerii nostri, cat si cu colaboratorii. In indeplinirea acestui obiectiv, activitatea noastra se desfasoara respectand principiile eticii si probitatii profesionale, colaborand cu traineri si specialisti in management, afaceri si logistica.
Organizatia noastra vine in sprijinul partenerilor nostri cu produse si servicii care sa satisfaca nevoile extrem de diversificate ale acestora in conditiile actuale.

Supply Chain Management Center organizeaza cursuri de specializare in domeniul logisticii (logistica, supply chain, achizitii si stocuri, transport si distributie, depozitare, operatiuni si planificarea productiei).

Cursurile au o structura bazata pe "standardele de competente" definite de ELA (European Logistics Association) pentru specialistii din domeniul logisticii si al activitatilor adiacente.

Lista cursurilor de specializare
- Managementul supply chain-ului
- Managementul transportului si distributiei
- Managementul operatiunilor
- Managementul achizitiilor si stocurilor
- Managementul depozitarii