INTERFIN Management si IT Consulting isi schimba numele in SYNERGIZER

BUCURESTI - 24 iulie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Trecutul firmei SYNERGIZER, inainte cunoscuta sub numele de INTERFIN, este legat de activitatea companiei Arthur Andersen in Romania, pe care Viorel Bitu a condus-o din 1994. De atunci si pana in 2002, firma INTERFIN (inregistrata din 1994) a oferit servicii de externalizare a functiunii contabile si a fost afiliata retelei de internationale Andersen Worldwide.

INTERFIN Management si IT Consulting isi schimba numele in SYNERGIZER

Din 2005 INTERFIN Management si IT Consulting s-a concentrat pe servicii de consultanta de afaceri ce includ strategie, management, operatii si implementari de sisteme informatice.
Dorind sa articuleze mai bine noua orientare a firmei, actionarii au hotarat redenumirea din INTERFIN in SYNERGIZER.

„Experienta noastra de pana acum ne-a demonstrat ca, adesea, solutiile de management sunt elaborate ca raspuns la situatiile specifice ale unui anumit departament sau ale unei activitati din cadrul unei afaceri. Printr-o abordare „sinergetica”, noi asistam clientii in stabilirea unei directii strategice, facilitand asimilarea acesteia in organizatie intr-o maniera eficienta si integrata” – a declarat Viorel Bitu, conducatorul firmei SYNERGIZER.

Asociatii firmei au fost consultanti in companii precum Andersen, KPMG, Accenture si Ernst & Young, in care s-au format participand la o serie de proiecte importante pentru companii de renume din Romania.

„Tot ceea ce ne dorim este reusita clientilor nostri. Succesul lor este si succesul nostru! Stim, insa, ca perseverenta si munca asidua nu sunt suficiente si ca ele trebuie imbinate cu experienta si o abordare care sa te diferentieze fata de competitie” – a precizat Emilian Duca, manager si asociat al firmei SYNERGIZER.

Cei mai importanti clienti ai firmei in ultima perioada au fost: MediPlus, SensiBlu, ElecroAlfa International, Coca Cola, Arbomedia, Agip, Fresenius, Moeller, Leo Burnett & Target, Boromir. SYNERGIYER este partener Microsoft Dynamics pentru solutii ERP.

Un alt asociat al firmei, Adrian Banciu ne declara ca: „Ambitia firmei este de a deveni partenerul preferat al companiilor ce doresc sa-si implementeze excelenta, sprijinindu-i sa-si ACCELEREZE PERFORMANTELE AFACERII”.

Despre SC Synergizer Business Solutions SRL

Serviciile oferite de SYNERGIZER sunt impartite in trei mari directii: Strategia Afacerii – elaborarea strategiei si a planului de implementare pe baza analizei efectuata impreuna cu clientul si a tendintelor domeniului de activitate; Alinierea functiunilor companiei la strategie – urmareste sa introduca coerenta in intreaga activitate a unei companii in conformitate cu strategia adoptata; Solutii de transformare operationala – ofera mijloace moderne de management si de imbunatatire a executiei proceselor de afaceri.

Telefon: 0213186893
Fax: 0314099751
iuliana.vasile@synergizer.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-synergizer-business-solutions-srl/interfin-management-si-it-consulting-isi-schimba-numele-in-synergizer