Scoala de vara hulsta studio

BUCURESTI - 5 august 2009

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

În perioada 3-15 august 2009 hülsta studio organizează şcoala de vară pentru studenţii de la Facultatea de Arhitectură de Interior şi Design.

În perioada 3-15 august 2009 hülsta studio organizează şcoala de vară pentru studenţii de la Facultatea de Arhitectură de Interior şi Design.

Prin proiectare de amenajare de locuinţe, studenţii vor fi deprinşi cu metode practice de documentare, selectare de produse şi management de proiect raportate la produse ale furnizorilor de pe piaţa de lux din Bucureşti.

Activitatea ce se va desfăşura în showroom-ul hülsta studio din str. Cezar Bolliac nr.8 şi la reprezentanţele partenerilor, va fi finalizată cu prezentarea proiectelor de amenajare în faţa juriului.
Din juriu vor face parte: Alex Drogeanu (dezvoltator imobiliar), Elena Călin (customer focus), arh. Adrian Ciocăzanu (igloo media), Sebastian Gulya (hülsta), Cristina Şerban (hülsta studio), Oana Şaban (Hi-Life), Vlad Goliță (Minerva com), Adriana Malec (nobilia), Bogdan David (kludi studio), Cosmin Păun (Pazo), Ionel Radu (Parador), arh. Alexandru Iurov (Atrium Design), Andrei Creangă (Floor4all), Sorin Mărăcine (Casa Royal), Lucian Tecuceanu (Orion), arh. Daniel Petrescu (Spazio Studio).

Premiul special „Absolventul verii” va fi acordat de către hülsta studio și va consta în participarea câștigătorului la târgul de inovații în mobilierul hülsta 2010, ce se va desfășura în a doua jumătate a lunii septembrie 2009 la Stadtlohn, în Germania.


Despre SC Techs Solutions Srl

Studenții vor căpăta experiență practică în domeniul amenajărilor de interior, vor stabili relații cu părțile implicate și vor fi promovați ulterior. Aceștia vor deveni membrii grupului de colaboratori ai hülsta studio.
hülsta studio
str. Cezar Bolliac nr.8
030912 S3 Bucharest
+40770 462 163
+40755 362 990
+4021 32 33 171

bogdan.ianos@hulsta-studio.ro