”Granturi pentru capital de lucru” instituită prin OUG nr 130/2020

Constanta - 6 mai 2022

Comunicat tip General in Logistica/Transport

Live site

S.C. TEHNOTRANS FEROVIAR S.R.L. anuntă finalizarea proiectul cu titlul ”Grant pentru capital de lucru Tehnotrans” proiect nr RUE 19270 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020

Obiectivul proiectului a fost sprijinirea a societății S.C TEHNOTRANS FEROVIAR S.R.L prin ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, prin măsura “Granturi pentru capital de lucru”, implementata de catre Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri (MEEMA) si Agentia pentru IMM, Atragere de Investitii si Promovarea Exportului (AIMMAIPE) in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.130/2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operational Competitivitate 2014-2020, in contextul crizei provocate de COVID-19, cu completarile si modificarile ulterioare.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului a fost de 834.813,75 lei (valoarea totala) din care: 725.925 lei grant si 108.888,75 lei cofinanțare.

Despre SC TEHNOTRANS FEROVIAR SRL

Proiectul a fost cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-tehnotrans-feroviar-srl/comunicat-finalizare-proiect