Lansare editoriala de exceptie RINA - DIETA DE 90 DE ZILE

BUCURESTI - 16 aprilie 2008

Comunicat tip General in Sanatate

Lansare editoriala de exceptie: “Rina – Dieta de 90 de zile“, ghid practic pentru slabit cu peste 120 de retete culinare pline de savoare, este acum disponibil si publicului din Romania. Dieta este cunoscuta ca “ dieta cu ciocolata neagra”.

Rina – Dieta de 90 de zile, bestseller european cu peste 200.000 exemplare vandute in 7 tari din Europa, este acum disponibil si in Romania! Cartea, scrisa intr-un limbaj extrem de accesibil, fara explicatii medicale detaliate si termeni de specialitate greu de inteles, pune la dispozitia celor care doresc sa slabeasca mancand sanatos si gustos peste 120 de retete culinare absolut delicioase. Este permis orice aliment, iar ciocolata, tortul si inghetata sunt obligatorii, in cantitati moderate!

Acest plan de alimentatie sanatoasa are la baza principiile de alimentatie ale cunoscutei diete disociate de 90 de zile. Cei care care respecta intocmai programul alimentar pot slabi intre 18 si 25 de kilograme in 3 luni. Peste 30.000 de persoane din Europa s-au bucurat de succes, reusind sa slabeasca mancand fara sa se abtina de la mancarea preferata si sa isi imbunatateasca metabolismul si starea de sanatate.

Cartea celor 2 scriitoare slovene, Breda Hrobat si Mojca Poljansek, a fost scrisa sub atenta supraveghere a unui medic diabetolog, astfel incat sfaturile si retetele propuse au la baza principii de alimentatie sanatoasa bazate pe studii medicale in domeniul nutritiei. Importante in acest regim sunt orarul meselor, combinarea corecta a alimentelor si modul de pregatire a mancarii. Cititorii vor sti exact ce sa manance, cand sa manance si cum sa isi pregateasca meniurile pentru fiecare zi de regim.

Prima parte a cartii cuprinde descrierea pe scurt a principiilor acestei diete, explicarea orarului de masa, marturii ale celor care au reusit sa slabeasca si sa isi imbunatateasca stilul de viata, parerea unui nutritionist, incurajari, pregatirea pentru start.

Cea de-a doua parte, cea mai bogata, cuprinde retetele pentru cele 91 de zile de dieta. Pentru fiecare zi este data si o reteta alternativa. Un mare accent se pune pe folosirea condimentelor: cititoarele sunt incurajate sa incerce noi condimente, care imbunatatesc sau chiar schimba gustul unor mancaruri binecunocute.

Pentru mai multe informatii referitoare la aceasta carte, va rugam contactati SC TELESHOP DIRECT SRL, unic detinator al drepturilor de autor in Romania si unic distribuitor al cartii.

Despre SC TELESHOP DIRECT

Marketing Direct
SC TELESHOP DIRECT SRL
Bdul Iuliu Maniu, Nr. 7, Corp A, Et. 4
Sector 6, Bucuresti
Tel. 021 407 57 02
Persoana de contact: Ana Munteanu


ana.munteanu@tele-shop.ro