Gradinita Terra Nova Veritas

BUCURESTI - 15 august 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Etapa prescolara este ideala pentru asimilarea cunostintelor lingvistice, copiii neresimtind ca un efort suplimentar initierea intr-o limba straina. Absolventii gradinitei noastre se integreaza cu usurinta in etapa invatamantului scolar, pregatirea lor raspunzand cu succes cerintelor celor mai ridicate.

Se vorbeste adesea de dreptul la educatie al copilului, insa stim oare cum trebuie facuta aceasta educatie , care sunt prioritatile ei?

De cele mai multe ori ascultam sfaturile specialistilor, dar uitam sa ii ascultam cu adevarat pe cei mici.

Ne dorim mici genii, dar le rapim copilaria si bucuria de a trai. Aceasta este realitatea dureroasa a lumii in care traim, insa o putem transforma in ceva mai bun. Cum? Gandindu-ne mai bine la viitorul copiilor nostri.

TERRA NOVA VERITAS este o gradinita si nu numai. Axata pe formarea reala si eficienta a copiilor, TERRA NOVA VERITAS incearca sa introduca o alta maniera de a modela viitorul celor mici. Pornind de la ideea ca accesul la educatie este prioritar, gradinita a introdus un program amplu in care accentul cade atat pe invatarea limbilor straine: engleza, franceza, spaniola, araba, cat si pe cultura si civilizatia spatiilor in care se vorbesc aceste limbi.

Despre SC TERRA NOVA VERITAS

Gradinita noastra este amplasata intr-un spatiu intern de 150 de mp si un spatiu special amenajat in curtea proprie pentru loc de joaca .Vis a vis de noi se afla Stadionul Olimpia.
Personalul are o remarcabila experienta in domeniul educational-invatamant primar si universitar.
Obiectivul nostru este de a asigura dezvoltarea normala si deplina a copiilor prescolari,valorificand potentialul fizic si psihic al fiecaruia,tanand seama de ritmul propriu al copilului, de nevoile sale afective si de activitatea fundamentala-jocul.
Str.Drumeagului nr.40, sector 3
info@gradinitaterranova.ro