A fost lansat proiectul Poze-Romania – Descopera Romania in poze

BUCURESTI - 4 mai 2006

Comunicat tip General in Turism

Tevin Solutions a lansat site-ul Poze-Romania.ro. www.poze-romania.ro este un proiect ce isi propune prezentarea intregii Romanii in imagini. Scopul site-ului este ca utilizatorul obisnuit sa gaseasca descrierile unui numar foarte mare de locatii in imagini, informatii si opinii oferite de alti utilizatori. De asemenea, fara a o falsifica sau cosmetiza, se doreste promovarea unei imagini cat mai reale a Romaniei in lume, prin crearea in viitorul apropiat a unei versiuni online si in limba engleza a proiectului.

A fost lansat proiectul Poze-Romania – Descopera Romania in poze

Aportul vizitatorilor site-ului in dezvoltarea acestui proiect este foarte important. Acestia pot participa introducand poze ale locatiilor vizitate sau in care locuiesc, pot vota cele mai reusite poze, pot comenta pozele, pot discuta pe forum cu ceilalti utilizatori ai site-ului si oferi sugestii legate de proiectul Poze-Romania.
Introducand poze si votand cele mai reusite imagini utilizatorii participa automat la concurs si pot castiga lunar premii in produse.
Detalii la pagina www.poze-romania.ro/concurs.php.

Despre SC Tevin Solutions SRL

Tevin Solutions este o companie web al carei scop este crearea unor proiecte interesante pentru utilizatorii internetului. Lansarea Poze-Romania vine dupa succesul obtinut cu magazinul virtual de produse naturiste www.naturaplant.ro, si la scurt timp dupa lansarea mall-ului auto virtual www.comenzi-auto.ro.

George Lemnaru
Project Manager
0723.564.775
george.lemnaru@tevin.ro