Echipamente K9 Pentru Caini

Cluj Napoca - 2 decembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Echipamentele K9Romania Personalizate vin in ajutorul iubitorilor de catei si pasionatilor de dresaj. Va oferim zgarzi k9 si hamuri k9, ambele cu posibilitate de personalizare, dar si multe alte produse care vin sa va ajute in formare si educarea catelului.

K9Romania
Zgarda K9Romania

Pentru câinii de talie medie și mare, K9România realizează zgărzi k9 specifice, dintr-un material foarte rezistent. Această zgardă se fixează cu o cataramă Cobra, cele mai puternice și mai sigure catarame de pe piață. În plus, acestea sunt singurele închizători de tip stab-lock disponibile pe piață pentru articole de siguranță care nu se deschid atunci când sunt încărcate. Prin urmare, acestea reprezintă opțiunea ideală pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță. Toate produsele K9Romania sunt examinate de către facilități de testare. Mânerul de pe zgardă este din același material și aceste este folosit in controlul câinelui. La produsul nostru puteți adăuga și un badge cu o bandă scai pe care puteți broda numele câinelui.

Hamul K9Romania.

Un ham k9 extrem de calitativ conceput special pentru câinii de talie medie și mare este hamul K9Romania. Acesta este construit dintr-un material foarte rezistent, respirabil și antiderapant. Două catarame Cobra din plastic și două catarame Cobra din metal se află pe ham. Acestea sunt singurele închizători de tip stab-lock disponibile pe piață pentru articole de siguranță care nu se deschid atunci când sunt încărcate. Prin urmare, acestea reprezintă opțiunea ideală pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță.  Un mâner din același material și acoperit cu cauciuc care este folosit pentru a gestiona câinele din apropiere este, de asemenea, fixat pe hamurile K9Romania. În plus, puteți adăuga mai multe petice cu bandă scai la produsul nostru și puteți broda acolo numele patrupedului. Hamul include acest badge brodat. Ultimul accesoriu de pe această zgardă este triunghiul metalic pe care vine atașată lesa prin care este controlat cățelul de la distanță.


Va așteptăm să vizitați magazinul K9Romania sau pagina noastra de instagram cu acelasi nume, pentru a descopri toate produsele noastre.

Despre SC The Art Of Chilling SRL

K9Romania este un magazin online specializat în echipamente pentru câini.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-the-art-of-chilling-srl/echipamente-k9-pentru-caini