Thinkdigital vinde “engagement ads” pe Facebook

BUCURESTI - 6 septembrie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Thinkdigital vinde “engagement ads” pe Facebook

Thinkdigital vinde “engagement ads” pe Facebook

Pe langa bine cunoscutele „social ads”, Thinkdigital ofera si unul dintre produsele cu cel mai mare impact pe Facebook, si anume asa-zisele “engagement ads”. Acestea reprezinta “reclame interactive” ce se manifesta sub mai multe forme, cum ar fi:

-Video commenting
-Event ads
-Like ad ( inlocuieste Become a fan)
-Gift ad
-Sampling ad
-Poll ad

Toate acestea se pot realiza doar prin intermediul reclamei care este afisata pe pagina personalizata a utilizatorului. In comparatie cu “social ads”, „engagement ads” permit utilizatorilor sa ramana pe pagina lor de Facebook pe timpul vizionarii, nefiind necesar sa deschida o alta fereastra pentru a viziona reclama.

“Engagement ads” este un format de publicitate care permite crearea unei interactivitati intre utilizator si brand. Utilizatorii Facebook sunt deja obisnuiti sa comenteze diverse poze, status-uri, link-uri, etc. „Engagement ads” extind aceasta functionalitate simpla catre diversele campanii de promovare ce permit utilizatorilor sa angajeze conversatii intre prietenii lor despre brand-ul favorit.

Despre SC THINKDIGITAL INTERNET&ADVERTISING SRL

Despre Thinkdigital

Thinkdigital este o companie specializata in advertising online cu birouri in Bucuresti si Atena. Compania a dezvoltat o retea de website-uri premium internationale si locale. Thinkdigital este reprezentantul exclusiv de vanzari pentru Microsoft Advertising (Windows Live Messenger, Windows Live Hotmail, Windows Live Spaces), Facebook si Miniclip.com. De asemenea Thinkdigital si-a dezvoltat si o retea de siteuri internationale care contine aproximativ 300 de site-uri precum Weather.com, Economist.com, Ebay.com, Imdb.com, Photobucket.com. Prin intermediul acestor parteneriate, Thinkdigital poate desfasura campanii de publicitate targetate in mod specific pe utilizatorii romani. Reteaua Thinkdigital ajunge in prezent la un numar de 4.2 milioane de utilizatori romani dintr-un total estimat la 7,5-8 milioane utilizatori de internet la nivelul Romaniei. Thinkdigital este deasemenea reprezentantul exclusiv autorizat de vanzari pentru Eyeblaster, liderul global in domeniul furnizarii de servicii tehnologice pentru management-ul campaniilor online.

Pentru mai multe informatii contactati:

Sales: brain@thinkdigital.ro
PR & Marketing: lucica.radu@thinkdigital.ro
Tel.: +40 21 4101038
Fax: +40 21 4111133

lucica.radu@thinkdigital.ro