Curs autorizat ANC MANAGER AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL RISCULUI – www.cursuriautorizate.ro

BUCURESTI - 1 aprilie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza un nou curs autorizat MANAGER AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL RISCULUI Cod COR 325708 in luna aprilie 2013.

Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari ANC (fosta CNFPA).Cursul porneste de la a prezenta conceptele de baza ale managementului riscului, precum si principalele aspecte ce trebuie avute in vedere pentru implementarea unui proces eficace de management al riscului in cadrul organizatiei. De asemenea, sunt detaliate componentele cubului COSO ERM si modul lor de aplicare in practica. La implementarea unui proces de management al riscului trebuie sa participe intreg personalul entitatii in cauza. De aceea, cursul se adreseaza managementului si personalului din cadrul organizatiilor, dar si auditorilor interni, care trebuie sa evalueze acest proces. Cursul ofera o prezentare completa asupra notiunilor fundamentale din domeniul managementului riscului structurate pentru activitatile de audit si control conform cerintelor ISO 31000. Pe parcursul a 24 ore sunt prezentate intr-o maniera interactiva notiuni si politici de reglementare precum si proceduri de implementare si exemple de bune practici in domeniu.

Perioada:Curs in timpul saptamanii organizat in datele: 22, 23 si 24 aprilie 2013.

Grup tinta: • persoanele responsabile pentru dezvoltarea politicii de management al riscului in cadrul organizatiei lor; • persoanele raspunzatoare cu asigurarea eficace a managementului riscului in cadrul organizatiei in ansamblul sau sau in cadrul unui anumit domeniu, proiect sau activitate specifica; • persoanele care urmeaza sa evalueze eficacitatea unei organizatii in ceea ce priveste managementul riscului; • elaboratorii de standarde, ghiduri, proceduri si coduri de buna practica care stabilesc, partial sau total, modul in care riscul trebuie gestionat. Obiective: • Intelegerea notiunilor fundamentale ale teoriei si practicii domeniului, respectiv a conceptului de risc cu detaliere specifica pe categoriile majore; • Cunoasterea modalitatilor de identificare si masurare a riscului, a tendintelor, instrumentelelor, modelelor si procedurilor ce fac din managementul riscului un proces eficient, masurabil si vizibil; • Intelegerea importantei functionarii departamentului de supraveghere a riscurilor prin operatiuni de acoperire, eliminare, transfer, masurare, monitorizare si reducere a riscurilor, in sensul eficientizarii procesului de stabilire a obiectivelor strategice ale companiei; • Imbunatatirea tehnicii de abordare integrata a gestionarii riscurilor si cresterea eficientei sistemelor de lucru in activitatea de management al riscului. Cursul este structurat in doua parti:Partea teoretica - livrarea de cunostinte si informatiiPartea practica - ce consta in aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica. Se urmareste astfel internalizarea cunostintelor si informatiilor dobandite in partea de teorie, pentru a putea fi mai bine intelese si aplicate. Aceasta va consta in lucrul in echipe ce vizeaza dezvoltarea ideii de proiect.

Detalii:www.cursuriautorizate.roTelefon: +4021 340 04 30 / 0724 341 894, Fax: +4031 690 09 91E-mail : office@cursuriautorizate.ro, iulia.simion@topquality.ro

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-top-quality-management-srl/curs-autorizat-anc-manager-al-sistemului-de-management-al-riscului-www-cursuriautorizate-ro