Curs autorizat CNFPA “Expert legislatia muncii” 8 – 17 iunie 2012, Bucuresti

Organizator: Top Quality Management SRL

Curs autorizat CNFPA “Expert legislatia muncii” 8 – 17 iunie 2012, Bucuresti

Taxa de examinare  si eliberarea certificatului de absolvire recunoscut national, dar si international, CADOU!!

Cel mai nou curs de formare profesionala in domeniul resurse umane si al legislatiei muncii .

Afla cum poti gasi solutii simple la probleme complicate ce tin de Codul muncii, dar si de relatia cu institutiile abilitate in domeniul legislatiei muncii.

Urmeaza acest curs daca te intereseaza sa performezi la locul de munca si sa te descurci in hatisul cauzat de numeroasele prevederi legislative.

 In ultimul timp, datorita numeroaselor schimbari legislative survenite, s-a impus crearea unei noi profesii, care sa acopere intregul domeniu privind legislatia muncii: “ Expert legislatia muncii”

Aceasta are ca obiectiv principal asigurarea aplicarii corecte a prevederilor legale privind raporturile colective si individuale de munca sau serviciu, consilierea managerilor privind noile modificari si tendinte pe piata muncii, medierea relatiilor de munca.

Aparitia acestei noi profesii a dus in mod inevitabil la crearea unui nou curs de formare profesionala: “Expert legislatia muncii”, care sa ii invete pe toti cei interesati prevederile legislative intalnite  in Codul muncii, in vederea aplicarii corecte a acestora.

Cursul este structurat conform noilor cerinte de formare profesionala a adultilor, care impun o tehnica de invatare bazata pe foarte multe aplicatii practice pentru o mai justa intelegere si aplicare a informatiilor teoretice. Astfel, cursul imbina in mod util cele doua parti componente (partea teoretica si partea practica), cu unicul scop de a intampina nevoile cursantilor de a aplica efectiv ceea ce li se ofera in partea teoretica a cursului.

 

Competente dobandite:

 1. Identificarea si utilizarea legislatiei nationale a muncii, a legislatiei europene si internationale a muncii;
 2. Elaborarea de strategii, politici si proceduri specifice ce vor asigura respectarea legislatiei muncii in vigoare;
 3. Elaborarea Regulamentului de organizare si functionare,  Regulamentului intern, Contractului colectiv de munca, Contractului individual de munca si a altor documente conexe;
 4. Concilierea situatiilor conflictuale, cercetarea abaterilor disciplinare si solutionarea acestora, precum si solutionarea cererilor / plangerilor angajatilor;
 5. Monitorizarea modificarilor legislative analizarea si transmiterea acestora catre managementul institutiei;
 6. Acordarea de consultanta de specialitate departamentelor si managerilor si specialistilor de resurse umane din cadrul institutiei  in vedera aplicarii corecte si la timp a prevederilor legale in domeniul muncii;
 7. Fundamentarea deciziei managementului privind adoptarea clauzelor speciale in negocierea contractului colectiv / individual de munca;
 8. Redactarea actelor specifice si avizarea acestora;
 9. Reprezentarea companiei in relatia cu autoritatile publice in domeniul relatiilor de munca / securitate si sanatate in munca;
 10. Gestionarea si arhivarea documentelor specifice ce izvoresc din raportul de munca;
 11. Comunicare, relationare si lucrul in echipa;
 12. Initiativa, responsabilitate si discernamant in luarea deciziilor.

 

Perioada: 8, 9, 15, 16, 17 iunie 2012

Pret: 1.200 RON (taxa de examinare pentru obtinerea certificatului CNFPA inclusa). Pentru clientii Top Quality Management, posesorii Voucher-elor Aniversare si abonatii newsletter taxa este de 1.000 RON. Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand sectiunea "Inscriere cursuri", prin fax: 0316900991 sau prin e-mail: office@topquality.ro sau office@cursuriautorizate.ro. 

Locatie: Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14

Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor - CNFPA. Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat in conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

Detalii:

www.cursuri-codul-muncii.ro

www.cursuriautorizate.ro   

comunicare@cursuriautorizate.ro

0735.183.922

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Confirmare pana la data: 8 iunie 2012

Participare: Taxa de participare

Taguri: cursexpertcnfpaautorizatresurseumanelegislatiamunciicodul