Curs Designer Pagini Web, autorizat ANC, Bucuresti

BUCURESTI - 2 octombrie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, IT&C, Tehnologie

Vrei sa afli cum sa iti construiesti propriul site ?

Ai fost mereu pasionat de domeniu, insa nu ai avut ocazia sa obtii informatii intr-un cadru organizat?
Top Quality Management iti recomanda acest curs , in urma caruia nu vei mai fi nevoit niciodata sa apelezi la o firma de IT in vederea dezvoltarii propriului tau site.

Curs Designer Pagini Web, autorizat ANC, Bucuresti

Grup tinta: Programul se adreseaza acelor persoane care sunt interesate de crearea, dezvoltarea si mentenanta unui site. Daca:  - te intereseaza sa afli mai multe lucruri in acest sens, sau  - lucrezi deja in domeniu si doresti doar sa iti certifici cunostintele dobandite pe cai informale, Top Quality Management iti recomanda acest curs, in urma caruia nu vei mai fi nevoit niciodata sa apelezi la o firma de IT in vederea dezvoltarii propriului tau site.

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuri- web -design.ro), furnizor autorizat ANC pentru programe de formare pentru adulti organizeaza noi cursuri practice pentru WEB DESIGN in sistem OPEN si LA DISTANTA. Analizand nevoile de formare din domeniu si valorificand experienta de predare, a fost conceput un program unic si complex de invatamant care sa realizeze in intregime transmiterea si insusirea temeinica a cunostintelor teoretice cat si formarea competentelor practice specifice, necesare unui web designer profesionist.

In conceperea cursurilor s-a pornit de la premisa ca oricine, avand doar cunostinte de operare pe calculator si fara nicio experienta in Web Design, in urma asimilarii notiunilor predate la sala de curs sa ajunga sa stapaneasca pana la un nivel profesionist, toate procedeele de lucru in vederea conceperii si realizarii unui site web.

Cursurile open sunt autorizate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si se finalizeaza cu certificat recunoscut de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Cursurile de Web Design se desfasoara in salile special amenajate la sediul Top Quality Management, fiind disponibile urmatoarele variante de program:

- Modul 1: Web Design - Nivel BASIC. Include: HTML, XHTML, CSS (24 ore) si proiect practic (8 ore) constand in realizarea unui site web.

- Modul 2: Web Design - DINAMIC CLIENT. Include: JavaScript si DHTML (16 ore) si proiect practic (8 ore) constand in realizarea unui site web.

- Modul 3: Web Design - DINAMIC SERVER. Include: PHP, MySQL si Apache (32 ore) si proiect practic (8 ore) constand in realizarea unui site web.

- Modul 4: Web Design - GRAFICA WEB. Include: Grafica rastru, grafica vectoriala (32 ore) si proiect practic (8 ore) constand in realizarea unui portofoliu de lucrari.

- Modul 5: Web Design - Nivel TOTAL. Include realizarea a 5 aplicatii / proiecte practice (40 ore).

* La aceste preturi se adauga taxa de examinare (70 RON - nu se adauga TVA) pentru obtinerea certificatului CNFPA.

Cursurile de Web Design in sistem LA DISTANTA au fost concepute in sistem modular pentru a veni in sprijinul persoanelor care doresc sa isi autogestioneze timpul de studiu sau care nu se pot deplasa la sediul nostru. Modulele au fost realizate astfel incat sa permita cu usurinta asimilarea individuala a notiunilor de Web Design.

Structura cursului de Web Design organizat in sistem la distanta este urmatoarea:

Modul 1 - HTML;

Modul 2 - JavaScript;

Modul 3 - CSS, XML, XHTML si DHTML;

Modul 4 - Grafica pentru Web;

Modul 5 - Optimizarea site-urilor Web;

Modul 6 - PHP, MySQL si Apache;

Modul 7 - Automatizarea proiectarii folosind aplicatiile IDE si WYSIWIG.

Pretul unui modul al cursului de Web Design in sistem de studiu la distanta este de 150 RON.

Obiective:

    Intocmirea analizelor de nevoi ale clientuluiStructurarea paginii webProcesarea materiilor prime ale site-uluiConstructia elementelor de baza a site-ului si asezarea acestora intr-un tot unitarIntegrarea in prototipurile create a unor tehnologii, precum PHP, baze de date si sisteme de e-commerce.

Tematica:

    Programe de accesare - navigareFactori specifici de optimizareSelectarea materialelorFormate multimedia clasiceHTMLXHTMLCSSElemente cookie de inregistrareMotoare de cautare si promovareMentenanta

Competente dobandite:

    Analizarea scopului paginii webProiectarea structurii site-uluiProcesarea imaginilor, crearea de animatii si flash-uriElaborarea de prototipuriRealizarea site-uluiTestarea site-uluiPublicarea site-uluiIntretinerea site-ului

Pentru mai multe detalii vizitati: www.cursuri-web-design.ro Locatie: Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il gasiti pe site-ul nostru: www.cursuri-web-design.ro

Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor - CNFPA. Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat în conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

Detalii:

www.cursuri-web-design.ro

www.cursuriautorizate.ro

comunicare@cursuriautorizate.ro

0735.183.922

curs, cnfpa, bucuresti, designer, pagini , web, design, site

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Taguri: curssitedesignerwebautorizatpagini
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-top-quality-management-srl/curs-designer-pagini-web-autorizat-anc-bucuresti