Curs Limba Engleza pentru adulti, autorizat CNFPA, Bucuresti

Locul desfasurarii: BUCURESTI

Organizator: Top Quality Management SRL

Curs Limba Engleza pentru adulti, autorizat CNFPA, Bucuresti

Participantii la cursurile de limba engleza  vor beneficia de pretul special de 10 RON/ora. 

Cursurile de limba engleza organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale in folosirea unei limbi straine: intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris si interactiunea in conversatie.

Toate modulele de studiul limbii engleze sunt structurate in conformitate cu cerintele Cadrului european comun de referinta pentru invatarea/predarea si evaluarea competentelor in domeniul limbilor.

 Oferta educationala (www.engleza-franceza.ro) pentru cursurile de limba engleza este structurata modulat pentru fiecare nivel de studiu: incepator, mediu, avansat. Acestor module li se adauga programele de perfectionare: Curs engleza conversatie si Curs engleza pentru afaceri. Fiecare modul, cu exceptia modulului pentru incepatori, incepe cu un test care permite evaluarea nivelului de cunostinte real al fiecarui cursant si incadrarea acestuia in grupa sau modulul potrivit.

 In urma examinarii finale, cursantii vor obtine certificat de absolvire emis de CNFPA recunoscut de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

 ORGANIZAREA CURSURILOR DE LIMBA ENGLEZA (detalii - www.engleza-franceza.ro)

 Cursul standard se adreseaza persoanelor care doresc sa inceapa studiul limbii engleze dar si celor care vor sa-si consolideze cunostintele deja dobandite. Cursantii pot opta pentru unul dintre cele 3 module: engleza incepatori (modul A1+A2), engleza mediu (modul B1+B2) si engleza avansati (modul C1). Fiecare modul se desfasoara pe parcursul a 88 ore didactice, ritmul de studiu fiind de 3 - 4 ore sustinute de doua ori pe saptamana.

 Persoanele cu un program foarte aglomerat in timpul saptamanii se pot inscrie la cursuri de week-end si pot parcurge cele trei module sambata, cate 4 ore.

 TOP QUALITY MANAGEMENT a pregatit pentru cursurile de engleza pentru afaceri si conversatie (http://www.engleza-franceza.ro/)teme variate din toate domeniile, astfel incat acestea sa acopere toate sferele de interese. Cursurile de engleza pentru afaceri se adreseaza persoanelor care stapanesc deja limba engleza dar vor sa se specializeze in limbajul afacerilor, in timp ce cursurile de conversatie reprezinta cea mai buna alegere pentru cei care stiu deja limba engleza dar au dificultati de structurare a conversatiei. Ambele cursuri se desfasoara in sistem interactiv punandu-se accent pe dialoguri si jocuri de rol. Fiecare curs se desfasoara pe parcursul a 44 ore didactice, ritmul de studiu fiind de 3 ore pe saptamana.

 Cusurile de limba engleza organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT sunt sustinute de lectori cu vasta experienta in domeniu si inalta tinuta profesionala.

 O grupa se constituie cu minimum 7 cursanti. Cursurile incep in fiecare luna in functie de completarea grupelor. TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

 COSTUL CURSURILOR DE LIMBA ENGLEZA

  Costul unei ore didactice este de 10 RON reprezentand: prestatia lectorului, testari intermediare si materiale de studiu. Taxa de examinare pentru obtinerea certificatului CNFPA se achita separat.

 Pentru inscriere la cursurile de limba engleza va rugam sa accesati sectiunea "Inscriere cursuri", vizitand site-ul nostru: www.cursuriautorizate.ro

Informatii suplimentare puteti obtine la tel. 021/340.04.30 si 0724 370 347 si/sau prin e-mail: office@topquality.ro; office@cursuriautorizate.ro.

Detalii:

www.cursuriautorizate.ro 

comunicare@cursuriautorizate.ro

0735.183.922

 

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Confirmare pana la data: 30 iunie 2012

Participare: Taxa de participare

Taguri: englezacurscnfpaautorizatlimba