Curs Management Financiar - Analiza Cost-Beneficiu

BUCURESTI - 30 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Constructii

Programul se adreseaza persoanelor care conduc firme private sau care au ca sarcina de serviciu sa elaboreze documentatia pentru Accesarea Fondurilor Structurale, persoanelor aflate in posturi cheie precum: contabil sef, director economic sau in orice alt post ce contribuie la managementul economic si financiar al firmelor; persoanelor din birourile, compartimentele de Proiecte si Programe din cadrul Administratiei Publice Locale si Regionale, dar si celor care doresc sa elaboreze o Analiza Cost - Beneficiu conform normelor europene si nationale in vigoare.

Curs Management Financiar - Analiza Cost-Beneficiu

Marimea grupului:  maxim 20 participanti

Metoda de instruire: interactiv, participativ, practic in domeniul de activitate. Cu un puternic caracter interactiv, se pune accent pe dobandirea cunostintelor teoretice, dar si dezvoltarea aptitudinilor si competentelor practice.

Taxa de participare: 1.000 lei/participant (TVA inclus) reprezentand costul integral al cursului si incluzand suportul de curs si pauzele de cafea. Plata cursului poate fi facuta in doua transe (prima transa pana in prima zi de curs inclusiv, iar a doua, pana in ziua examenului).

Clientii Top Quality Management si abonatii newsletter beneficiaza de taxa redusa de participare de 900 lei (TVA inclus)/participant.

Tematica:   Cursul este structurat in doua parti:

Partea teoretica - livrarea de cunostinte si informatii

Partea practica -  ce consta in aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica.

Se urmareste astfel internalizarea cunostintelor si informatiilor dobandite in partea de teorie, pentru a putea fi mai bine intelese si aplicate. Se desfasoara pe parcursul a 3 zile si urmareste familiarizarea participantilor cu necesitatea, obiectivele, structura, modul de elaborare sau, dupa caz, intocmirea dosarului de achizitie publica pentru selectarea de consultanti care sa elaboreze Analiza Cost-Beneficiu. In timpul cursului se vor oferi exemple practice de aplicare a art. 55 din Regulamentul 1083/2006 (si nu numai) in calculul costurilor eligibile ale unui proiect, precum si modele de completare a documentatiei.

AGENDA INSTRUIRII:   ZIUA I-a Sesiune introductiva Cadrul legislativ de referinta

Normele legislative nationale si europene

Etapele realizarii Analizei Cost-Beneficiu

Identificarea investitiei si definirea obiectivelor;Analiza optiunilor;Analiza financiara;Analiza economica;Analiza senzitivitatii;Analiza riscului;Prezentarea rezultatelor.

Analiza optiunilor

Varianta zeroVarianta medieVarianta maxima

Analiza Cost-Beneficiu financiara

Obiectivele si scopul analizeiCalcularea fluxurilor financiareTarife si capacitatea de plata a utilizatorilorAnaliza profitabilitatii

• Sustenabilitatea financiara

ZIUA a-II-a

Recapitulare ziua I  Analiza Cost-Beneficiu economica

Obiectivele si scopul analizeiCorectii fiscale si conversia preturilorIntegrarea externalitatilor

Analiza de senzitivitate

Etape de urmat in realizarea analizei

Analiza de risc

Etape de urmat in realizarea analizei

Aplicatii practice cu coordonarea lectorului

ZIUA a-III-a

Recapitulare Ziua II

Metoda incrementala

Calcularea fluxurilor financiareIndicatorii financiari

Studiu individual

Aplicatii practice in coordonarea lectorului

Prezentarea rezultatelor Analizei Cost  Beneficiu

Elaborarea documentului de prezentare a Analizei Cost-Beneficiu

Concluzii finale

Perioad: Perioada: 19, 20, 26 noiembrie 2012

Locatie: Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14 Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand site-ul nostru: www.cursuriautorizate.ro.

Detalii:

www.cursuriautorizate.ro

comunicare@cursuriautorizate.ro

0735.183.922

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Taguri: curscostanalizabeneficiu
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-top-quality-management-srl/curs-management-financiar-analiza-cost-beneficiu