Curs MANAGER DE PROIECT (autorizat national si international) la doar 350 RON!

BUCURESTI - 10 decembrie 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Arhitectura / Design, Banci / Asigurari

Un curs rapid pentru a deprinde cunostintele necesare la finalizarea unui proiect eficient!
Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa afle cum sa elaboreze in mod corect un proiect si care sunt pasii de urmat in vederea dezvoltarii unui proiect ce nu va intampina probleme la implementare.

Curs MANAGER DE PROIECT (autorizat national si international) la doar 350 RON!

Cursul „ Manager de proiect” va poate schimba viata catre o cariera foarte cautata in prezent. Acest curs se adreseaza tuturor celor care doresc o cariera in managementul proiectului, dar si tuturor managerilor, expertilor implicati in managementul unui proiect. Fie ca reprezinti o companie sau vrei sa iti imbunatatesti cunostintele personale in acest domeniu, cursul nostru te va ajuta sa deprinzi abilitati importante in activitate de management de proiect. Acesta este structurat conform noilor cerinte privind formarea profesionala a adultilor care impun o tehnica de invatare bazata pe foarte multe aplicatii practice pentru o mai justa intelegere si care, ulterior va va inlesni aplicare a informatiilor teoretice. Astfel, cursul imbina in mod util cele doua parti componente (partea teoretica si partea practica), cu unicul scop de a intampina nevoile cursantilor pentru ca la sfarsitul acestui curs, Dvs sa puteti aplica efectiv teoria oferita pe parcursul cursului. Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa elaboreze proiecte in vederea accesarii fondurilor nerambursabile si nu numai. Perioada: 19, 20 si 21 decembrie 2012

Competente dobandite: 1 Stabilirea scopului proiectului 2 Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului 3 Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului 4 Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect 5 Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect 6 Managementul riscurilor 7 Managementul echipei de proiect 8 Managementul comunicarii în cadrul proiectului 9 Managementul calitatii proiectului Cursul este structurat in doua parti: Partea teoretica - livrarea de cunostinte si informatii Partea practica - ce consta in aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica. Se urmareste astfel internalizarea cunostintelor si informatiilor dobandite in partea de teorie, pentru a putea fi mai bine intelese si aplicate. Aceasta va consta in lucrul in echipe ce vizeaza dezvoltarea ideii de proiect

Pret: 350 RON la care se adauga taxa de examinare (50 RON - nu se aplica TVA) pentru obtinerea certificatului ANC - fost CNFPA. Locatie: Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14 Nota importanta: Absolventii cursurilor de MANAGER PROIECT, FORMATOR si MANAGER RESURSE UMANE (pe langa certificatul ANC – fosta CNFPA) vor putea obtine, la cerere, pentru o taxa suplimentara de 100E+TVA si certificarea de personal acordata de catre TUV THURINGEN e.V., fara alte teste suplimentare. Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost CNFPA). Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat în conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

Detalii:

www.cursuriautorizate.ro

comunicare@cursuriautorizate.ro

0735.183.922

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Taguri: cursmanagermanagementproiectautorizat
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-top-quality-management-srl/curs-manager-de-proiect-autorizat-national-si-international-la-doar-350-ron