Cursuri autorizate pentru AUDITORI INTERNI organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT - www.cursuriautorizate.ro

BUCURESTI - 1 aprilie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Top Quality Management, in calitate de furnizor de programe de specializare si perfectionare autorizate la nivel national si international, va invita sa participati la un noi cursuri pentru ocupatiile AUDITOR INTERN atat in sistem public cat si privat. Cursurile se organizeaza in Bucuresti, in lunile martie si aprilie 2013.

In plus, ca urmare a parteneriatului cu Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele Unite, Top Quality Management organizeaza cursul de Auditor in domeniul calitatii in vederea obtinerii certificarii profesionale recunoscute pe plan national si international CIA (Certified Internal Auditor) partea 4.

Programele organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro) pentru ocupatiile AUDITOR INTERN (cod COR 241105), AUDITOR INTERN IN SECTORUL PUBLIC (cod COR 241306) si AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII (cod COR 214130) sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari si sunt certificate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului. Cursurile sunt recunoscute la nivel national si in Uniunea Europeana, in plus, cursul AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII este recunoscut si international.

Programarea si pretul cursurilor:1. AUDITOR INTERN - 8, 9, 10 si 11 aprilie 2013 - 650 lei2. AUDITOR INTERN IN DOMENIUL PUBLIC - 7, 8, 9 si 10 mai 2013 - 650 lei3. AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII - 15, 16, 17 si 18 aprilie 2013 - 650 lei

Cursurile sunt structurate conform noilor cerinte privind formarea profesionala a adultilor care impun o tehnica de invatare bazata pe foarte multe aplicatii practice pentru o mai justa intelegere si aplicare a informatiilor teoretice. Astfel, cursurile imbina in mod util cele doua parti componente (partea teoretica si partea practica), cu unicul scop de a intampina nevoile cursantilor de a aplica efectiv ceea ce li se ofera in partea teoretica a cursului.

Locatie: Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14.

Detalii:www.cursuriautorizate.ro office@cursuriautorizate.ro021.3400430 / 0724370347

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.