Mari REDUCERI la cursurile DESIGNER PAGINI WEB (Cod COR 411303) - www.cursuri-web-design.ro

BUCURESTI - 8 februarie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, IT&C

Top Quality Management va invita sa participati la noile cursuri de Web Design - Nivel BASIC desfasurate in Bucuresti in lunile februarie si martie. Cursurile se vor organiza in sistem week-end sau seral la pretul SPECIAL de numai 480 LEI.

Seria de Week-End a cursului de Web Design - Nivel BASIC va incepe in data de Sambata, 16 Februarie 2013, cursul derulandu-se in zilele de Sambata din 16, 23 Februarie, 02 si 09 Martie 2013, cate opt ore / zi, intre orele 09.00 - 17.30.

Seria de SERAL a cursului de Web Design - Nivel BASIC va incepe in data de va incepe in data de Marti, 05 Martie 2013, si se va derula in perioada 05 - 28 Martie 2013, cate doua zile / saptamana (marti si joi) cu cate patru ore / zi, intre orele 17 - 21.

In conceperea cursului s-a pornit de la premisa ca oricine, avand doar cunostinte de operare pe calculator si fara nicio experienta in Web Design, in urma asimilarii notiunilor predate la sala de curs sa ajunga sa stapaneasca pana la un nivel profesionist, toate procedeele de lucru in vederea conceperii si realizarii unui site web.

Se vor studia atat versiunile HTML si CSS aflate la aceasta data oficial in vigoare, cat si noile versiuni HTML5 si CSS3. La acest modul, cursantii vor realiza doua site-uri web. Un site, la libera alegere, realizat in urma temelor primite de la sedinta la sedinta, celalalt, cu tema impusa, realizat conform instructiunilor de la sala si a capitolelor special dedicate din cadrul manualului de curs. Suplimentar se vor analiza si alte site-uri realizate in diferite tehnici utilizand HTML/XHTML, CSS.AutorizatiiIn urma absolvirii cursurilor de Web Design, se pot acorda urmatoarele diplome si certificari:

- Diploma de absolvire TOP QUALITY MANAGEMENT.

- Certificat de absolvire emis de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru calificarea DESIGNER PAGINI WEB - Cod COR 411303. Certificatele CNA au recunoastere in Uniunea Europeana.

Pentru orice informatii suplimentare, va rugam sa contactati Departamentul Cursuri la telefoanele: 021.340.04.30, 0735.183.925, prin e-mail la: office@cursuri-web-design.ro, sau accesati site-ul www.cursuri-web-design.ro.

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Taguri: curscurs webb design