OFERTA VERII LA MARE Curs “Specialist in managementul deseurilor” – obligativitate cf Legii 211/2011

Locul desfasurarii: Cap Aurora,

Organizator: Top Quality Management SRL

OFERTA VERII LA MARE Curs “Specialist in managementul deseurilor” – obligativitate cf Legii 211/2011

BENEFICII

 • insotitorul vine gratuit;
 • masa inclusa;
 • nu risti o amenda;
 • certificat de absolvire CNFPA , recunoscut national si international;
 • taxa de examinare – gratuit.

Locatie:

CAP AURORA (JUPITER)

Perioada: Curs de zi desfasurat intre orele 9-17, in datele 8, 9, 10 august

 • La cerere, se poate oferi cazare, la preturi imbatabile, in hotel de 3*  (pentru detalii, trimite un mail la comunicare@cursuriautorizate.ro).

Grup tinta: Cursul se adreseaza tuturor detinatorilor/producatorilor de deseuri , persoane juridice, comercianti si operatori economici autorizati pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri precum si oricaror alte organizatii sau persoane ce au ca obiect de activitate sau responsabilitate gestiunea diferitelor tipuri de deseuri.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 211/25.11.2011, art. 22, alin.3, detinatorii/producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri „au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane”. Conform alin. 4 „Persoanele desemnate, prevazute la alin. 3, trebuie sa fie instruite în domeniul gestiunii deseurilor, inclusiv a deseurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate”. Nedesemnarea unei persoane cf. art. 22 alin. 3, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 15.000 lei la 30.000 lei! Cursul este structurat conform noilor cerinte privind formarea profesionala a adultilor care impun o tehnica de invatare bazata pe foarte multe aplicatii practice pentru o mai justa intelegere si aplicare a informatiilor teoretice. Astfel, cursul imbina in mod util cele doua parti componente (partea teoretica si partea practica), cu unicul scop de a intampina nevoile cursantilor de a aplica efectiv ceea ce li se ofera in partea teoretica a cursului. Obiective: Scopul cursului este de a oferi cunostinte in domeniul managementului deseurilor, elemente strategice de planificare; clasificarea deseurilor; prevederile directivelor UE din domeniul gestionarii deseurilor; metode de recuperare si eliminare a deseurilor; responsabilitatea producatorilor si consumatorilor in generarea deseurilor. Tematica:

 • Noutati legislative in domeniul gestiunii deseurilor - studii de caz;
 • Monitorizarea si raportarea deseurilor - studii de caz;
 • Solutii practice pentru a evita incalcarea legislatiei de mediu in domeniul deseurilor - studii de caz.
 • Gestionarea integrata a deseurilor: tendinte europene, politica gestiunii deseurilor in Romania, cadru legislativ si alte cerinte, analiza ciclului de viata al produselor, studiu de caz
 • Fluxul gestiunii deseurilor: metode de colectare; reciclarea deseurilor; incinerarea deseurilor;
 • Deseuri periculoase: gestiunea deseurilor periculoase, depozitarea si incinerarea deseurilor periculoase, transportul deseurilor periculoase, obligatii ale generatorilor de deseuri periculoase, studiu de caz. Deseuri din echipamente electrice si electronice: identificarea deseurilor ce se incadreaza in categoria DEEE-urilor; cerinte legislative privind colectarea, transportul si valorificarea; studiu de caz. Deseuri din ambalaje: colectarea selectiva, reciclarea, valorificarea, eliminarea deseurilor.

Structura cursului: Cursurile de zi si de weekend se desfasoara pe parcursul a 8 ore/zi. Cursurile seral se desfasoara pe parcursul a 3 ore si 30 min/zi.

Pretul cursului este de 500 RON (taxa de examinare pentru obtinerea certificatului CNFPA, este INCLUSA) Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand sectiunea "Inscriere cursuri"(de pe site-ul www.cursuriautorizate.ro), prin fax: 0316900991 sau prin e-mail: office@topquality.ro sau office@cursuriautorizate.ro. Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor - CNFPA - pentru ocupatia SPECIALIST IN MANAGEMENTUL DESEURILOR - cod COR 325713

Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat în conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

Detalii:

www.cursuriautorizate.ro 

comunicare@cursuriautorizate.ro

0735.183.922

 

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Confirmare pana la data: 8 august 2012

Participare: Taxa de participare

Taguri: cursmanagercnfpamanagementspecialistautorizatdeseurideseu