REDUCEREA LUNII MAI: Curs autorizat EVALUATOR PROIECTE in sistem OPEN sau IN HOUSE la doar 700 RON - www.cursuriautorizate.ro

BUCURESTI - 19 aprilie 2013

Comunicat tip General in Cursuri

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza cursul autorizat EVALUATOR PROIECTE Cod COR 241263 (cod COR vechi 241960) in sistem open sau personalizat, adaptat nevoilor de instruire ale personalului implicat in procesul de dezvoltare, implementare si evaluare a proiectelor derulate cu ajutorul Fondurilor Structurale si de Coeziune puse la dispozitia Romaniei de catre Comisia Europeana.

Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari ANC (fosta CNFPA).

Grup tinta: - persoane care evalueaza proiecte; - persoane care doresc sa devina evaluatori de proiecte; - manageri de proiect; - consultanti care scriu, implementeaza si/sau monitorizeaza proiecte.

Tematica de curs este structurata pe 6 module, care abordeaza: - Notiuni de baza si notiuni specifice privind proiectele; - Evaluarea propunerilor de proiecte/cererilor de finantare; - Procesul de evaluare a propunerilor de proiecte; - Etapele evaluarii propunerilor de proiecte: verificarea conformitatii, verificarea eligibilitatii, analiza tehnica, economica si financiara; - Notarea propunerilor de proiecte; - Evaluarea proiecteleor pe perioada implementarii.

Cursantii vor beneficia de: 

- Consultanta in domeniul evaluarii proiectelor europene; • Analiza si solutii pentru cazuri expuse de solicitanti;

- Aplicatii practice interactive;

- Modificari legislative privind gestionarea instrumentelor structurale;

- Participantii lucreaza pe echipe pe tot parcursul programului de instruire si elaboreaza grile de evaluare ce au aplicabilitate in plan real.

Competente dobandite:- Pregatirea personala pentru evaluare; - Organizarea procesului de evaluare; - Evaluarea propunerii de proiect; - Validarea evaluarii; - Acordarea de asistenta tehnica pentru selectia de proiecte.

OFERTA LUNII MAI: doar 700 RON taxa de participare pentru sesiunea 25, 26 mai, 01 si 02 iunie 2013 intre orele 9-17.

Stim ca este mult mai facil pentru companii sa desfasoare cursurile IN HOUSE decat sa trimita angajatii in alt oras, asa ca, echipa noastra de profesionisti se poate deplasa oriunde in tara (in orasele mai mari sau mai mici, la munte sau la mare) pentru a va oferi posibilitatea de a va perfectiona, in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor si produselor Dvs.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile (maxim 15 participanti) prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand www.cursuriautorizate.ro sectiunea "Inscriere cursuri", prin fax: 0316900991 sau prin e-mail: office@cursuriautorizate.ro.

Detalii:www.cursuriautorizate.ro office@cursuriautorizate.ro0724.370.347/021.3400430

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-top-quality-management-srl/reducerea-lunii-mai-curs-autorizat-evaluator-proiecte-in-sistem-open-sau-in-house-la-doar-700-ron-www-cursuriautorizate-ro