Urmeaza acest curs pentru a nu risca o amenda!!

BUCURESTI - 4 iulie 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Banci / Asigurari, Constructii

Cursul de " Specialist in managementul deseurilor" la doar 500 RON (toate taxele incluse).
Taxa de examinare si eliberarea certificatului de absolvire recunoscut national si international, CADOU!!

Urmeaza acest curs pentru a nu risca o amenda!!

Cursul se adreseaza tuturor detinatorilor/producatorilor de deseuri , persoane juridice, comercianti si operatori economici autorizati pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri precum si oricaror alte organizatii sau persoane ce au ca obiect de activitate sau responsabilitate gestiunea diferitelor tipuri de deseuri.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 211/25.11.2011, art. 22, alin.3, detinatorii/producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri „au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane”. Conform alin. 4 „Persoanele desemnate, prevazute la alin. 3, trebuie sa fie instruite în domeniul gestiunii deseurilor, inclusiv a deseurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate”.  Nedesemnarea unei persoane cf. art. 22 alin. 3, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 15.000 lei la 30.000 lei!

Tematica:

    Noutati legislative in domeniul gestiunii deseurilor - studii de caz;Monitorizarea si raportarea deseurilor - studii de caz;Solutii practice pentru a evita incalcarea legislatiei de mediu in domeniul deseurilor - studii de caz.Gestionarea integrata a deseurilor: tendinte europene, politica gestiunii deseurilor in Romania, cadru legislativ si alte cerinte, analiza ciclului de viata al produselor, studiu de cazFluxul gestiunii deseurilor: metode de colectare; reciclarea deseurilor; incinerarea deseurilor;Deseuri periculoase: gestiunea deseurilor periculoase, depozitarea si incinerarea deseurilor periculoase, transportul deseurilor periculoase, obligatii ale generatorilor de deseuri periculoase, studiu de caz. Deseuri din echipamente electrice si electronice: identificarea deseurilor ce se incadreaza in categoria DEEE-urilor; cerinte legislative privind colectarea, transportul si valorificarea; studiu de caz. Deseuri din ambalaje: colectarea selectiva, reciclarea, valorificarea, eliminarea deseurilor.

Obiective: Scopul cursului este de a oferi cunostinte in domeniul managementului deseurilor, elemente strategice de planificare; clasificarea deseurilor; prevederile directivelor UE din domeniul gestionarii deseurilor; metode de recuperare si eliminare a deseurilor; responsabilitatea producatorilor si consumatorilor in generarea deseurilor.

Perioada:

Cursuri de zi

    18, 19, 20 iulie
    13, 14, 15 august

 

Pret: 500 RON

Locatie: Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14 Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il gasiti pe site-ul nostru: www.cursuriautorizate.ro.

CURS DE PERFECTIONARE AUTORIZAT DE CATRE CONSILIUL NATIONAL DE FORMARE A ADULTILOR - autorizatie 40/1202/27.01.2012 - pentru ocupatia SPECIALIST IN MANAGEMENTUL DESEURILOR - cod COR 325713

Detalii:

www.cursuriautorizate.ro 

comunicare@cursuriautorizate.ro

0735.183.922

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Taguri: cursmanagercnfpamanagementspecialistautorizatdeseurideseu
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-top-quality-management-srl/urmeaza-acest-curs-pentru-a-nu-risca-o-amenda1