UHY AUDIT CD SRL

UHY AUDIT CD SRL


Descrierea companiei UHY AUDIT CD SRL

Despre UHY Audit CD
UHY Audit CD a fost înfiinţată în 2002 ca firmă independentă de consultanţă fiscală şi audit. Camelia Dobre este Managing Partener, avand o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar. UHY Audit CD este membru al Camerei Auditorilor Financiari din România, CECCAR, Camera Consultanţilor Fiscali si UNPIR. Din 2007, UHY Audit CD este partenerul exclusiv Urbach Hacker Young în România.
UHY Audit CD ofera servicii de audit, consultanta fiscala, contabilitate, resurse umane si contribuie la formarea profesionala in domeniu, prin organizarea de seminarii de specialitate. Majoritatea clientilor UHY Audit CD sunt companii romanesti cu capital strain care inregistreaza o crestere rapida si care provin din domenii diverse: construcţii, comert, industria de prelucrare, transport international, turism, asigurari, publicitate, IT.


Despre UHY International
UHY este o organizaţie internaţională de firme independente de consultanţă fiscală şi audit, al cărui organism de coordonare este compania britanică, Urbach Hacker Young International Limited. Fiecare membru al UHY este o firmă separată şi independentă. Serviciile de consultanţă sunt asigurate de către membrii UHY şi nu de către Urbach Hacker Young International Limited.
Urbach Hacker Young International Limited sau orice alt membru UHY nu este responsabil pentru serviciile oferite de către ceilalţi membri.
UHY International este prezenta in 76 de tari si opereaza cu peste 7600 de consultanti din intreaga lume. In anul 2009, UHY International a inregistrat o cifra de afaceri de 630 milioane de dolari.

Comunicate UHY AUDIT CD SRL :

Vezi toate comunicatele companiei UHY AUDIT CD SRL.