UN NOU PREŞEDINTE PENTRU UHY INTERNATIONAL Ladislav Hornan va conduce expansiunea continuă a reţelei globale de contabilitate UHY

BUCURESTI - 5 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate

Ladislav Hornan a fost numit preşedinte al UHY, reţeaua internaţională de firme independente de contabilitate şi consultanţă aflată în ascensiune, cu angajamentul de a continua ambiţia Consiliului Director UHY privind creşterea reţelei UHY. Şi-a preluat în mod formal rolul de la John Wolfgang, la Întâlnirea Anuală UHY din 2012, ţinută în Chicago, SUA, în octombrie 2012.

Ladislav Hornan comentează: ”Sunt foarte onorat să mă întorc la rolul de preşedinte. În perioada mandatului său, John a realizat o contribuţie enormă la dezvoltarea UHY ca reţea internaţională şi sper să reiau de unde s-a oprit el. ”

“În mandatul meu ca preşedinte, mă voi concentra asupra creşterii firmelor-membre şi asupra expansiunii în pieţele lor, ceea ce va sprijini dezvoltarea reţelei per ansamblu. Este însufleţitor să vezi în cadrul reţelei noi firme-membre antreprenoriale care au ambiţia de a creşte în propriile lor ţări şi internaţional. Ele pun bazele succesului reţelei.”

UHY afirmă că evoluţia din perioada apropiată va veni din creşterea afacerilor transnaţionale între firmele-membre şi din înmulţirea referinţelor.

Ladislav Hornan explică: ”Sufletul reţelei noastre este oferirea de servicii de calitate înaltă, consecvente, către clienţi la nivelul întregii reţele; este un element-cheie pentru noi. În acelaşi timp, vom căuta să atragem companii mari care sunt sau pot deveni influente în ţările lor.”

“Creşterea firmelor-membre ar putea să nu fie suficientă pentru ca UHY să crească destul de semnificativ astfel încât să se stabilească pe o poziţie înaltă în clasamentele reţelelor internaţionale şi pentru a putea să concureze mai eficient pentru afacerile internaţionale. Astfel, va trebui să căutăm alte soluţii, care ar putea fi luate în considerare dacă apar oportunităţile potrivite.

”O altă modalitate de creştere pentru UHY ar putea fi serviciile suplimentare prin achiziţii, îndeosebi externalizare, fără a intra în conflict cu interesele firmelor membre”, spune Ladislav.

“Externalizarea poate fi o soluţie preferabilă pentru dezvoltare la nivelul întregii reţele, mai degrabă decât integrarea serviciilor juridice – soluţie pe care au adoptat-o unele reţele concurente, dar şi unele firme membre UHY. Este la latitudinea membrilor individuali să decidă dacă să integreze servicii juridice pe pieţele lor, afirmă Ladislav, însă externalizarea ca modalitate de creştere la nivelul întregii reţele este mai compatibilă cu activitatea de bază a UHY, aceea de contabilitate şi consultanţă de afaceri ”.

”Mărimea nu este totul”, spune Ladislav, recunoscând valoarea serviciilor consecvente, de calitate înaltă, oferite clienţilor la nivelul întregii reţele. ”De asemenea, unele dintre firmele noastre membre au obţinut o mare recunoaştere concentrându-şi serviciile pe un număr de sectoare de specialitate care sunt semnificative la nivel global, cum ar fi resursele naturale, inclusiv petrol şi gaze şi high-tech. ”

Ladislav Hornan a fost preşedinte UHY între ianuarie 2002 şi octombrie 2007. A activat în Consiliul Director din 1996. S-a alăturat societăţii UHY Hacker Young în Marea Britanie ca administrator pe probleme de insolvenţă în 1974, devenind partener în 1980 şi apoi managing partner în 1995.

SFÂRŞIT

Note pentru redactori

Pentru a mai multe informaţii despre serviciile şi capabilităţile pe care le poate oferi UHY AUDIT CD, vă rugăm să o contactaţi pe CAMELIA DOBRE, MANAGING PARTNER, la camelia.dobre@uhy-ro.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-uhy-audit-cd-srl/un-nou-preedinte-pentru-uhy-international-ladislav-hornan-va-conduce-expansiunea-continu-a-reelei-globale-de-contabilitate-uhy