Duminica, 2 noiembrie, in Parcul Titanii din Sectorul 3, incepând cu ora 11, se vor desfasura intrecerile la concursurile organizate in cadrul Cupei SurpriZA.

Locul desfasurarii: Parcul Titan

Organizator: Dan Radu Zatreanu si echipa sa

Bucuresti, 30 octombrie 2008 – Duminica, 2 noiembrie, in Parcul Titanii din Sectorul 3, incepând cu ora 11, se vor desfasura intrecerile la concursurile organizate in cadrul Cupei SurpriZA.

Copiii se vor putea inscrie pe loc la concursuri atractive de jonglerie pe picior cu mingea de fotbal, dribling perintre jaloane, aruncari la cos, curse de role, iar pentru cei mai mici desene pe asfalt. Organizatorii, echipa lui Dan Radu Zatreanu, candidat in Colegiul 14 pentru Camera Deputatilor din partea PD-L, vor pune la dispozi]ia tuturor participantilor materialele necesare (creta, mingii, jaloane). Cu talentul, vine fiecare de-acasa! De retinut ca toti cei prezenti, fie concurenti, fie spectatori, vor putea beneficia de premii surpriZa in cadrul unei tombole organizata ad-hoc.
Cupa SurpriZA este prima din sirul de evenimente pe care Dan Radu Zatreanu le va organiza pentru copiii din cartierele Colegiului 14, iar optiunea sa pentru sprijinirea sportului, a culturii si a invatamântului este datora si pozitiei pe care Dan Radu Zatreanu o are in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti, unde se afla la al doilea mandat, fiind presedinte al Comisiei de Cultura, Învatamânt, Culte sI Sport.
Dan Radu Zatreanu ii va astepta duminica dimineata in parcul Titanii nu numai pe copii, ci si pe parintii si bunicii lor, carora doreste sa le cunoasca toate problemele cu care se confrunta, pentru a le putea [i sustine si pentru a le gasi rezolvarea in viitorul Parlament.
-

Despre SC ULTRASPORT SRL

-

Participare: Intrare libera