C A D O U R I S P E C I A L E pentru 1-8 M A R T I E

BUCURESTI - 14 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Cu ocazia zilelor de 1 si 8 martie, Unda Mai va propune cateva variante de cadouri menite sa fie un adevarat rasfat pentru colaboratoarele Dvs. si/sau pentru doamnele si domnisoarele din echipa Dvs.

C A D O U R I  S P E C I A L E  pentru  1-8  M A R T I E

Uleiuri esentiale, sare de baie, lumanari , bulbi si seminte de flori, ghivece cu plante de sezon, carti, rame foto, seturi de masa din organza si multa ciocolata fina - am combinat aici toate elementele de nelipsit dintr-un cadou de efect.

“Primavara la cutie”, “Jumatate de ora de relaxare”, “O seara perfecta”, “Combinatia clasica flori si ciocolata” sunt cateva denumiri ale cadourilor pe care le pregatim.

Puteti alege continutul din variantele sugerate sau putem realiza o oferta personalizata. Livram cadourile gratuit la sediul Dvs. in Bucuresti.

Iar daca aveti nevoie de ajutor sa organizati un pranz sau seara dedicate zilei femeii, dati-ne de stire: doamnele se vor aseza pe scaune de printese, vor sta de vorba printre munti de flori si vor primi surprize din jumatate de ora in jumatate de ora...

Despre UNDA MAI SRL

Unda Mai se ocupa cu pasiune de campaniile Dvs. de cadouri in luna martie, de Paste si de Craciun, organizeaza evenimente corporate si personale, realizeaza proiecte decoratiuni si design floral.

UNDA MAI
Pasiune pentru frumos

UNDA MAI SRL
B-dul Ferdinand I nr. 126, Bucuresti
office@undamai.com