CADOURI CORPORATE pentru un PASTE TRADITIONAL

BUCURESTI - 27 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Farmaceutic

Unda Mai sarbatoreste romaneste primavara si sarbatorile Pascale.
Specializati in campanii cadouri, mixam ingrediente MODERNE, NATURALE si TRADITIONALE pentru un rezultat prin de imaginatie si inedit.

CADOURI CORPORATE pentru un PASTE TRADITIONAL

In colectia de cadouri Paste 2012 veti regasi asadar pe langa produsele de nisa, ciocolata fina, vinurile alese, produsele naturale/bio - produse de nelipsit de pe masa de  Paste precum pasca , cozonac , turta dulce, oua incondeiate si grau incoltit aducator de noroc.

 

De asemenea, am selectat o serie de produse traditionale realizate din lemn sculptat, caci sustinem obiceiurile frumoase ale romanilor si arta mesterilor populari si adaugam o nota de originalitate cadourilor pe care vi le propunem. Acestea pot fi oferite atat partenerilor de afaceri romani cat si colaboratorilor straini.

 

Veti mai gasi la noi carti in editii limitate, de lux, cu insertii de hartie manuala despre bucatele si vinurile romanesti dar si carti despre incondeierea oualelor de Pasti si despre specificul mesei de Pasti.

 

Si cum romanul stie sa petreaca cu voie buna, am inserat in cadouri scripcari si muzica    autentica romaneasca.

 

Va invitam sa descoperiti intreaga colectie de cadouri corporate Paste 2012. 

 

Despre UNDA MAI SRL

Unda Mai se ocupa cu pasiune de campaniile Dvs. de cadouri de Craciun, 1/8 martie si Paste, organizeaza evenimente corporate si personale, realizeaza proiecte decoratiuni si design floral.Unda MaiPasiune pentru frumos