CADOURI DE CRACIUN ADUSE CU SANIOARA

BUCURESTI - 28 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Zurgalaii si renii sunt optionali :). Pentru partenerii sau echipa Dvs. Unda Mai a pregatit o mare diversitate de CADOURI DE CRACIUN: creative, inedite, adaptate cerintelor Dvs. – o colectie de cadouri pline de imaginatie pentru sarbatori de iarna mai frumoase

Saniuta cadou - Unda Mai

Saniuta cadou - Colectia "Craciun Magic 2011"

Unda Mai

Daca in alti ani ati oferit cosuri cadou clasice, e timpul sa oferiti altceva, va propunem o SANIUTA INZAPEZITA, un BRAD gata IMPODOBIT, un COS sub forma de CABANA DIN LEMN sau o STEA realizata din BATOANE DE SCORTISOARA, iata cateva optiuni de cadouri memorabile cu care va puteti impresiona colaboratorii.

Pentru ca “frumosul e tot atat de necesar ca utilul”, in fiecare sezon oferim cele mai interesante solutii de cadouri corporate.  Selectam cu atentie produsele cu care lucram si punem accent pe varietate, calitate si bio astfel incat la Unda Mai veti gasi mereu noutati - cadouri cu aer modern sau clasic dar si cadouri traditionale romanesti, caci de Craciun miroase a cozonac si a vin fiert.

Iar daca doriti sa fiti unici, configuram cadouri in functie de preferinte si buget si le adaugam valoare prin DECORATIUNI REALIZATE MANUAL, intrucat lucrurile unicat sau in serie mica transmit un mesaj original si mai cald.

Consideram ca atentia pe care o acordam solicitarilor Dvs. si eforturile de a va oferi un raport avantajos calitate-estetica-pret, ne diferentiaza  pe piata cadourilor corporate.

Va invitam sa descoperiti colectia noastra de “cadouri Craciun Magic 2011”! La noi veti gasi toate ingredientele pentru UN CRACIUN MINUNAT, DE POVESTE…

Despre UNDA MAI SRL

Unda Mai se ocupa cu pasiune de campaniile Dvs. de cadouri de Craciun, 1/8 martie si Paste, organizeaza evenimente corporate si personale, realizeaza proiecte decoratiuni si design floral.Unda MaiPasiune pentru frumosSi ajutorul Mosului incepand din 2004

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-unda-mai-srl/cadouri-de-craciun-aduse-cu-sanioara