CADOURI DE PASTE 2009

BUCURESTI - 25 martie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Va propunem CADOURI DE PASTE pentru parteneri, colaboratori si/sau ehipa Dvs. Clasice sau sofisticate, in combinatii de produse traditionale sau cu cele mai noi marci aparute pe piata, in fiecare sezon Unda Mai concepe cadouri care sa bucure sufletul si simturile, cadouri ce pot fi oferite oricarui nivel ierarhic, de la top management pana la personalul operational.

CADOURI DE PASTE  2009

Puteti alege astfel dintr-o gama variata de suporturi de cadouri: OUA DIN PANUSA, CUIBURI, COSURI si LADITE RACHITA, COSULETE COLORATE DIN SISAL cu decor de sezon.

Iar produsele ce compun cadourile Unda Mai sunt variate si acopera gusturi diverse putind fi tot atatea surprize placute: poate colaboratorii Dvs. ar fi incantati sa guste anul acesta o miere din flori de portocal, sau poate doresc ciocolata amaruie cu ingrediente naturale din agricultura ecologica ori pralinele belgiene le-ar placea mai mult; cozonacii de casa, tuica, vinurile traditionale romanesti si ouale nu trebuie sa lipseasca din sarbatoarea Pastelui; alaturi de cele mentionate am mai pregatit si alte delicatese, cadourile fiind completate de decoratiuni colorate si tonice precum primavara ce se instaleaza.

Va invitam sa descoperiti cadourile noastre!

Despre UNDA MAI SRL

Unda Mai se ocupa cu pasiune de campaniile Dvs. de cadouri de Paste, Craciun si 1/8 martie, organizeaza evenimente corporate si personale, realizeaza proiecte decoratiuni si design floral.

UNDA MAI
Pasiune pentru frumos

UNDA MAI SRL
B-dul Ferdinand I nr. 126, sector 2, Bucuresti
0745 103 811, 0721 557 955 , 0747 766 884


office@undamai.com