CADOURI UNDA MAI CRACIUN 2011 - COSURI CADOU ALTFEL

BUCURESTI - 4 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C

Stim ca doriti an de an sa va surprindeti colaboratorii cu cadouri inedite, care sa le faca o reala placere. Unda Mai vine in intampinarea cerintelor Dvs. cu un alt concept de cosuri cadou: flexibil, diferit, inedit.
Va punem la dispozitie experienta noastra si va oferim consultanta in alegerea cadourilor celor mai potrivite pentru destinatarii Dvs., fie ca e vorba de partenerii de afaceri sau de propria echipa. Apeland la specialisti, demersurile Dvs. se vor concretiza in succese.

Cadou

Cadou "Craciun magic" - colectia "Cadouri Craciun 2011"

Iata ceea ce va oferim:

Suporturi pentru cadouri speciale

Pe langa cosurile din rachita clasice, putem ambala cadourile Dvs. corporate in  stele din scortisoara, saniute inzapezite, cabanute din lemn,  saculeti feluriti,  tavite din lemn, cutii cu decor de sezon. Sau in alte suporturi, create special pentru Dvs.

Selectie produse deosebite

In fiecare sezon oferim cele mai interesante solutii de cadouri corporate. Clientii cu care colaboram din 2004 stiu ca se pot baza pe noi in fiecare an si ca putem crea de fiecare data cadouri inedite prin continut si forma.

Selectam cu atentie produsele cu care lucram si punem accent pe varietate, calitate si bio. La Unda Mai veti gasi mereu noutati. Includem in oferta noastra intotdeauna atat cadouri in stil modern si clasic cat si cadouri  traditionale, caci de Craciun miroase a cozonac si a vin fiert.  

“La dolce vita”, “Noapte geroasa de iarna”, “Cadou sofisticat”, “Vin fiert si turta dulce”, “Sac urias de impartit cu colegii”, sunt doar cateva din cadourile din colectia “Craciun 2011”. 

Ambalare de efect

Cadourile se ambaleaza in general astfel incat produsele sa fie vizibile. Decoratiuni bine alese intregesc designul cosurilor cadou Unda Mai.

 Personalizare cadouri

Personalizam cu logo-ul si mesajul Dvs. sticle de vin romanesc, whisky, palinca, ciocolata, CD-uri, globulete.  Si nu numai.

Bugete variate

Puteti alege cadouri din oferta noastra generala sau ne adaptam bugetelor Dvs. creind o oferta personalizata.

Consideram ca atentia pe care o acordam solicitarilor Dvs. si eforturile de a va oferi un raport avantajos calitate-estetica-pret, ne diferentiaza  pe piata si va stam la dispozitie pentru o colaborare fructuoasa si trainica.

Asadar, putem gasi impreuna cele mai avantajoase solutii:

COSURI CADOU ALTFEL

VIN, WHISKY, PALINCA, CIOCOLATA, CD-uri, GLOBURI PERSONALIZATE

DECORATIUNI HAND MADE  - COLECTIE DE GLOBURI SI BRADUTI DE CREATIE, GLOBURI PICTATE MANUAL

ARANJAMENTE FLORALE DE IARNA SI CORONITE

IMPODOBIRE BRAZI/INCHIRIERE BRAZI IMPODOBITI

ORGANIZARE PETRECERI

Toate ingredientele si… condimentele pentru UN CRACIUN MINUNAT, DE POVESTE…

Va dorim sarbatori de iarna magice!

Despre UNDA MAI SRL

Unda Mai se ocupa cu pasiune de campaniile Dvs. de cadouri de Craciun, 1/8 martie si Paste, organizeaza evenimente corporate si personale, realizeaza proiecte decoratiuni si design floral.
Unda Mai - Pasiune pentru frumos
Ajutorul Mosului din 2004