Colectia Unda Mai - Cosuri cadou inedite - Craciun 2012

BUCURESTI - 17 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie, Logistica/Transport, Internet, Farmaceutic

Cosuri de rachita sub forma de SANIUTA, cosuri traditionale din lemn tip CASUTA, cosuri STEA, decorate cu batoane de SCORTISOARA reprezinta o parte din propunerile noastre de suporturi COSURI CADOU ce va pot ajuta sa va diferentiati in multitudinea de cadouri pe care partenerii Dvs. o primesc de sarbatori.

Cosuri cadou Craciun

Cosuri cadou Craciun

Unda Mai este o companie specializata in oferirea de solutii personalizate de cadouri in ton cu spiritul Craciunului.  Pe segmentul cadouri, din dorinta a ne diferentia pe piata si pentru a va ajuta sa va diferentiati la randul Dvs., am pus in practica un ALT CONCEPT de COSURI CADOU PENTRU COMPANII: creativ, variat, personalizat  - cadouri pline de imaginatie pentru sarbatori de iarna mai frumoase.

 

La Unda Mai  veti regasi atat COSURI CADOU FOOD cat si NON-FOOD.  

 

Continutul cosurilor food acopera atat segmentul clasic, cat si cel traditional sau non-conformist. Puteti conta pe o selectie variata si interesanta de produse, multe dintre acestea fiind naturale/bio. De asemenea,  veti descoperi produse de calitate si premium care nu se regasesc in marile magazine, produse de nisa, cu design de iarna.

 

In ceea ce priveste cosurile cadou non-food, notam cateva optiuni : albume de arta, brazi de creatie, decoratiuni si podoabe de pom realizate manual, obiecte traditionale romanesti, coronite din brad natural, craciunite la ghiveci.

 

Un cos cadou deosebit reprezinta intotdeauna o solutie eleganta de a multumi partenerilor pentru colaborarea de peste an si pentru a crea o impresie placuta, memorabila.

 

Despre UNDA MAI SRL

Unda Mai se ocupa cu pasiune de campaniile Dvs. de cadouri de Craciun, 1/8 martie si Paste, organizeaza evenimente corporate si personale, realizeaza proiecte decoratiuni si design floral.Unda MaiPasiune pentru frumosSi ajutorul Mosului incepand din 2004